Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Pil løg, og skær dem i 1/8, og tomaterne i halve.
Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og skær peberfrugt og chili i mundrette stykker (dosér mængden af chili efter smag).
Spred alle grøntsagerne ud på en bageplade dækket med bagepapir (hvidløgene bages med skrællen på), og bag grøntsagerne uden fedtstof i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve.
Sæt en gryde over ved høj varme, og skær kødet i mundrette stykker (gem skyen fra posen).
Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, og tilsæt de bagte grøntsager, drænede bønner, krydderiblandingen og skyen fra posen med kød.
Rør det hele godt rundt, og tilsæt vand, indtil det dækker retten.
Lad den simre i ca. 20 min., og smag til med salt og peber.
Fordel retten i skåle, og top med creme frisk.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()