0

Courgettegryde med kartofler og løg

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Courgetterne skylles, tørres og skæres på langs og derefter i terninger. Kartofler skæres i mindre tern, da de ellers behøver længere tilberedningstid.

Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. 2 spsk. olie opvarmes. Kartoffelterningerne steges heri ved middel varme og under omrøring i 5 min. Løg og hvidløg hældes i og steges bløde. Courgettestykkerne tilsættes og steges til de er gyldne på alle sider. Bouillonen tilsættes, varmen dæmpes og grøntsagerne simrer ved svag varme under låg 5-7 minutter.

Saften presses af citronen. Gulerødderne skylles, skrabes og rives groft. De dryppes med citronsaft og krydres med salt, peber og sukker. Den resterende olie blandes i. Courgetteblandingen krydres med salt og peber og blandes med de revne gulerødder.

Pyntes evt. med friskhakket persille.

Kommentarer og forslag til opskriften