Start med at sætte linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt. De skal koge i ca. 15 min og trække 5 min. i kogevandet. Husk at gemme kogevandet.
Skyl bønnerne, og fjern stilken. Skyl spinaten grundigt, og rib bladene af stilkene.
Skyl forårsløg, og snit dem fint lidt på skrå.
Kom bønnerne op i en gryde med vand, så det lige dækker og et godt skud salt. Damp bønnerne under låg i ca. 5-7 min.
Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme. Tilsæt lidt olivenolie, og vend spinat og ærter rundt på panden, blot til spinaten lige er faldet en smule sammen, og ærterne er lune. Drys krydderblandingen over, og smag til med salt.
Kom spinat og ært over i en skål, og tilsæt lidt ny olie til panden. Steg spejlæggene. De må gerne tage lidt farve i bunden, men skal helst beholde en smilende blomme.
Dræn linserne for vand, og kom så ca. 2-3 spsk. kogevand pr. kuvert tilbage til linserne. Kog dem op igen, træk gryden fra varmen, og riv osten fint ned i. Rør grundigt rundt, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret linserne i en dyb tallerken med bønner, spinat og spejlæg ovenpå. Drys forårsløg over til sidst.
Velbekomme!
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Spicy nigella & sesam indeholder:
33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager
Kundekommentarer ()