0
Cremede linser med spidskålssalat og æbler

Cremede linser med spidskålssalat og æbler

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linser
1 min.
Linser

Start med at komme linserne i en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt. Kog dem stille og roligt under låg indtil de er møre - ca. 15 min.

spidskålsyrlige spiseæblercitronskalotteløg
5 min.
Spidskål

Snit spidskålen i tynde strimler med en skarp kniv. Skær æble i små tern. Bland spidskål og æbler i en skål. Riv citronen på den fine side af et rivejern og hak skalotteløg super fint med en skarp kniv. Vend saften fra citronen sammen med spidskålen og gem citronskal og løg til senere.

østershattecitronskalotteløgshivid polo
10 min.
Østershatte

Varm en pande op ved mellem til høj varme. Pluk svampene ud i mundrette bidder og steg dem i 3-4 spsk olie indtil de har taget godt med farve og er blevet møre - ca. 5-7 minutter. Tilsæt løg, citronskal og krydderblandingen til allersidst inden du tager svampene fra varmen. Krydr dem grundigt med salt og peber og opbevar dem på noget fedtsugende papir.

creme fraiche 38%
20 min.
Linser

Hæld vandet fra linserne og tilsæt et par spsk god olivenolie og nok creme fraiche, så linserne lige bliver mættede. Rør rundt et par gange og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Anret spidskålssalat og svampe ovenpå de cremede linser.

Velbekomme! 

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?