Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil og snit rødløg, så fint du kan, gerne på et mandolinjern. Kom løgene i en skål, tilsæt lidt fint salt, og knug det godt ind i løgene. Hæld 1/2 dl. lys eddike over, og vend rundt. Efter 5 min. tilsættes honning til en tilpas sur/sød smag. Har du ikke honning, så kan du bruge sukker i stedet.
Lad løgene stå, til de skal bruges.
Kom blomkålen i en foodprocessor, og snit den helt fint. Kålen skal ligne ris.
Rør creme fraiche og estragon sammen. Smag til med salt og peber.
Skær tomater og gul peberfrugt ud i mindre stykker.
Bland blomkålsrisene med de snittede grøntsager og dressingen.
Fjern skindet, og skær den varmrøgede laks i mindre stykker.
Fordel salat, plukket laks og syltede rødløg på en tallerken til hver.
Kommentarer og forslag til opskriften