Pil løgene, skræl gulerødderne og skyl dem og chilien.
Hak det hele groft, eller riv det på et rivejern (Vær forsigtig med mængden på chilien - Den er stærk!).
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt karryen ca. halvvejs under stegningen, så det også kan riste lidt af.
Hæld kokosmælken og linserne i gryden sammen med 1 dl. vand pr. person. Lad retten simre i ca. 15-20 min. under låg, indtil linserne er blevet bløde. Rør i gryden undervejs, og tilfør lidt vand, hvis retten bliver for drøj.
Smages til med salt, peber og citronsaft.
Skyl korianderen grundigt, og afdryp den for vand. Pil bladene fra stilken, og hak efterfølgende stilken fint.
Rist brødet som angivet på pakken.
Fordel suppen i skåle, og top med lidt olivenolie og koriander. Serveres med brødet til.
FULDKORNS BOLLER MED SEJ KRUMME OG SPRØD SKORPE. Il Fornaio blander surdejen med hørfrø og en fordej af hvedemel og fuldkornshvedemel og sætter til koldhævning natten over. Denne proces skaber store unikke bobler i dejen og udvikler en rustik smag af fuldkorn, sødme og let syrlighed. Krummen bliver sej og saftig med store surdejshuller. Bollerne bages ved høj varme så de får en sprød skorpe. De letbrændte surdejsbobler på skorpen tilføjer den primitive smag af ildsted. Og så er de fyldte med sunde fuldkorn.
Kundekommentarer ()