0
Misomarineret torsk på cremet kartoffel med bagt broccoli og fennikel

Misomarineret torsk på cremet kartoffel med bagt broccoli og fennikel

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Bagt grønt

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skyl fennikel og broccoli grundigt. Skær fenniklen i grove skiver på den korte led, og skær broccoli ud i buketter. Stokken på broccolien kan også sagtens bruges, hvis man hiver skrællen af med en kniv.

Spred grøntsagerne ud på en bradepande dækket med bagepapir, hæld 1 spsk. olie pr. person henover, og vend det hele godt rundt med salt og peber.

Bages i ca. 20 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og blevet helt møre.

bagekartoflersødmælksaltsort peberbrøndkarse
10 min.
Cremet kartoffel

Sæt en gryde med vand over at koge.

Skyl brøndkarsen grundigt, afdryp den for vand, og pluk skuddene fra stilken. Hak stilken fint, og gem skuddene til anretning.

Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Lad dem koge i ca. 15 min., indtil de er helt møre. Sigt vandet fra (gem lidt til at justere konsistensen på mosen), og mos kartoflerne med et piskeris til en grov mos. Tilsæt evt. lidt kogevand for at gøre mosen mere lind. Tilsæt de finthakkede brøndkarsestilke, og smag til med salt og peber.

torskefilet uden skindmisopaste
20 min.
Fisken

Skær fisken ud i portionsstørrelser, og kom dem op i et ildfast fad. Krydr med god salt, og smør misoen ud på alle fladerne på fisken.

Bag fisken med skindsiden opad i ca. 6 min., men hold hele tiden øje med, om den er færdig ved at se, om skindet løsner sig fra fisken.

citron
30 min.
Anretning

Skær citronen i både, som kan presses udover fisken.

Fordel den cremede kartoffel ud i dybe tallerkener, og anret fisk og bagt grønt henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?