
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skyl eller skræl kartoflerne, og skær dem i små stykker. Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir og vend med olie og salt. Bag i 20-25 minutter.
Drys begge sider af kyllingebrysterne med paprika, salt og peber. På et nyt skærebræt hakkes hvidløget fint, og peberfrugten skæres i stave.
Varm en pande op med olie, og steg kyllingebrysterne i 3-4 minutter på begge sider. Kom så hvidløg og peberfrugt på panden, og steg sammen med kyllingen i et par minutter.
Rør alle ingredienserne til sovsen sammen i en skål, og hæld blandingen op på panden til kyllingen. Lad retten simre i 10-15 minutter.
Skær broccoli i mindre buketter. Bring vand og salt i kog i en gryde, og kog broccolien i 4-5 minutter. Broccolien skal være let mør.
Servér paprikakyllingen med sovs, kartofler og den dampede broccoli til.
Kommentarer og forslag til opskriften