0
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Lad os starte med:

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

kartoflerolivenolie, ekstra jomfrusalt
Kartofler

Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.  

Skyl eller skræl kartoflerne, og skær dem i små stykker. Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir og vend med olie og salt. Bag i 20-25 minutter.  

kyllingebrystsød paprikasaltsort peberhvidløgrød peberfrugtolivenolie, ekstra jomfru
Kylling

Drys begge sider af kyllingebrysterne med paprika, salt og peber. På et nyt skærebræt hakkes hvidløget fint, og peberfrugten skæres i stave. 

Varm en pande op med olie, og steg kyllingebrysterne i 3-4 minutter på begge sider. Kom så hvidløg og peberfrugt på panden, og steg sammen med kyllingen i et par minutter.  

fløde 38% (piskefløde)minimælksød paprikadijon senneptørret oreganoflydende honningsaltsort peber
Sovs

Rør alle ingredienserne til sovsen sammen i en skål, og hæld blandingen op på panden til kyllingen. Lad retten simre i 10-15 minutter.   

broccoli
Broccoli

Skær broccoli i mindre buketter. Bring vand og salt i kog i en gryde, og kog broccolien i 4-5 minutter. Broccolien skal være let mør.  

30 min.
Anretning

Servér paprikakyllingen med sovs, kartofler og den dampede broccoli til.  

Kommentarer og forslag til opskriften