Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.
Kog pasta som angivet på pakken.
Rens peberfrugt, og skær den i strimler. Kom strimlerne i et ildfast fad sammen med de hele cherrytomater, og tilbered dem i 3 min.
Hæld vandet fra pastaen. Skær kota i tern. Kom peberfrugt, tomater, fløde, kota, salt og peber i pastagryden, og rør rundt.
Skær gulerødder og snackpebre ud i stave til gnavegrønt.
Airfryer tip:
Tænd airfryeren på 200 grader. Kom peberfrugtstrimlerne i airfryerkurven sammen med de hele cherrytomater, og tilbered dem i 3 min.
Servér den lune, cremede pasta toppet med frisk basilikum sammen med gnavegrønt.
Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.
Kundekommentarer ()