Lad os starte med
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag en stor tykbundet gryde og tænd på middelhøj varme.
Tilsæt bacon og steg til de er let gyldne og smidt lidt fedt sammen med valnødderne. I mens skyller du perlebyg med vand i en si.
Tag bacon og valnødder op, men behold stegefedtet.
Kom perlebyggen i gryden med baconfedtet ved middelvarm.
Tilsæt 1 tsk eddike pr kuvert og vand så det dækker lidt over perlebyggen og et skud salt.
Bring I Kog og skru ned så det små simrer, mens du jævnlig røre rundt.
Skær spinaten groft.
Skær blodappelsinen i både og anret på et fad.
Riv osten.
TIP: Hvis dit barn ikke kan lide spinat i maden, så kan du lave en skøn salat på spinat, blodappelsin og hakkede valnødder, vendt i lidt olivenolie og salt.
Når byggen er ved at være mør, men stadig aldente, fjernes der væske, hvis der er meget tilbage.
Herefter tilsættes svampesovsen, spinat og det revet ost. Rør rundt så byggen bliver cremet og varmet op, så spinaten falder sammen.
Smag til med salt og peber.
Server fluks bygottoen med det ristede bacon og valnødder oven på og server blodappelsinerne ved siden af.
Velbekomme
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()