0

Cremet svampe bygotto med bacon og spinat og valnødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Bygkerner, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os start med

Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

 Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bacon i ternvalnøddekerner
1 min.
Steg bacon

Tag en stor tykbundet gryde og tænd på middelhøj varme.

Tilsæt bacon og steg til de er let gyldne og smidt lidt fedt sammen med valnødderne. I mens skyller du perlebyg med vand i en si.

Tag bacon og valnødder op, men behold stegefedtet. 

perlebygeddikesalt
4 min.
Kog perlebyg

Kom perlebyggen i gryden med baconfedtet ved middelvarm.

Tilsæt 1 tsk eddike pr kuvert og vand så det dækker lidt over perlebyggen og et skud salt. 

Bring I Kog og skru ned så det små simrer, mens du jævnlig røre rundt. 

spinatblodappelsinpecorino romanorivejern
8 min.
Skær og riv

Skær spinaten groft.

Skær blodappelsinen i både og anret på et fad.  

Riv osten. 

TIP: Hvis dit barn ikke kan lide spinat i maden, så kan du lave en skøn salat på spinat, blodappelsin og hakkede valnødder, vendt i lidt olivenolie og salt.

spinatsvampe sovspecorino romano
18 min.
Lav bygotto

Når byggen er ved at være mør, men stadig aldente, fjernes der væske, hvis der er meget tilbage. 

Herefter tilsættes svampesovsen, spinat og det revet ost. Rør rundt så byggen bliver cremet og varmet op, så spinaten falder sammen.

Smag til med salt og peber.

20 min.
Anretning

Server fluks bygottoen med det ristede bacon og valnødder oven på og server blodappelsinerne ved siden af. 

Velbekomme 

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?