0

Cykelrytterens Kylling i karry med ris

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Opskriftstype:
Grønne kødretter

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde: 

  1. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene) og hæld al overskydende vand fra.
  1. Skær kyllingen i tern og steg den i olie i en gryde til let gylden. Tag den op og sæt til side. 
  1. Svits løg og hvidløg i gryden. Tilsæt karry og evt. gurkemeje, og rør i et minut. 
  1. Kom gulerødder og peberfrugt i og steg i 2-3 minutter. 
  1. Tilsæt kokosmælk, bouillon og majsstivelse. Bring i kog. 
  1. Tilsæt ærter og den forstegte kylling. Lad simre i 5-7 minutter, til grøntsagerne er møre og kyllingen gennemstegt. 
  1. Smag til med salt, peber og evt. lidt frisk lime eller koriander. 
  1. Server med de kogte ris. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær