Pil hvidløget, og skræl ingefæren og gulerødderne. Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern og guleroden på den grove side.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt halvdelen af krydderiblandingen og linserne, og steg yderligere 1 min.
Hæld de flåede tomater i gryden samt ¼ dl vand pr. person. Kom låg på gryden, og lad retten simre i ca. 20 min. Smages til med salt, peber og evt. lidt frisk eller tørret chili.
Rist græskarkernerne på en pande over middel varme i 1 spsk. olie pr. person, indtil de til de første begynder at "poppe". Overfør til en tallerken med fedtsugende papir, og krydr med salt.
Skyl tomaterne og basilikummen grundigt, og afdryp for vand. Skær tomaterne i halve, og pluk bladene fra stilken på basilikummen. Krydr tomaterne med salt og peber, og lad dem trække lidt.
Vend kernerne, tomaterne, basilikummen og resten af krydderiblandingen rundt lige før servering.
Fordel dahlen i skåle, og anret kerne/tomatblandingen henover.
Kundekommentarer ()