0

Dampet ising på sprød frikassé med persilledrys og kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og frikasse ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. vendes kartoflerne og der røres rundt i frikasseen.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Frikasse: HØNSEFOND, FLØDE, gulerod, SELLERI, ærter, maizena, persille, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Kartofler: Kartofler, persille, rapsolie, salt og peber   

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 31. marts – bedst før 1. april
  • Levering 1. april - bedst før 2. april

 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Frikasse

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 390 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,5 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,95 g

 

 

 

 

 

 

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal

Fedt 7,5 g

heraf mættede fedtsyrer 4,8 g

Kulhydrat 4,4 g

heraf sukkerarter 2,4 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,3 g

Salt 0,54 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?