Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og frikasse ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. vendes kartoflerne og der røres rundt i frikasseen.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Frikasse: HØNSEFOND, FLØDE, gulerod, SELLERI, ærter, maizena, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, persille, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Frikasse
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal
Fedt 7,5 g
heraf mættede fedtsyrer 4,8 g
Kulhydrat 4,4 g
heraf sukkerarter 2,4 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,3 g
Salt 0,54 g
Kommentarer og forslag til opskriften