
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skrub eller skyl bagekartoflerne, og skræl de søde kartofler. Skær dem i tynde både, læg dem i et lag på bagepapir, og dryp med olivenolie og salt.
Bag dem i ovnen i ca. 25-30 min., og vend gerne et par gange undervejs.
Rør creme frisk og lidt citronsaft sammen i en skål. Tilsæt fintskåret/klippet purløg, og smag til med salt, lidt sukker, groftkværnet sort peber og fintrevet citronskal.
Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side.
Skær salaten ud i mundrette stykker, og skyl og slyng den tør i en salatslynge.
Som vist på billedet.
Kommentarer og forslag til opskriften