0
ELITE Team DK Fiskefrikadeller med søde kartofler og purløgsdressing

ELITE Team DK Fiskefrikadeller med søde kartofler og purløgsdressing

Opskriften er udviklet af:
SportsKassen by Team Danmark
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

søde kartofler
1 min.
Søde - og bagekartofler

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

Skrub eller skyl bagekartoflerne, og skræl de søde kartofler. Skær dem i tynde både, læg dem i et lag på bagepapir, og dryp med olivenolie og salt.

Bag dem i ovnen i ca. 25-30 min., og vend gerne et par gange undervejs.

creme frisk 9%citronpurløg
15 min.
Purløgsdressing

Rør creme frisk og lidt citronsaft sammen i en skål. Tilsæt fintskåret/klippet purløg, og smag til med salt, lidt sukker, groftkværnet sort peber og fintrevet citronskal.

fiskefrikadeller
20 min.
Fiskefrikadeller

Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side. 

salathoved
25 min.
Salat

Skær salaten ud i mundrette stykker, og skyl og slyng den tør i en salatslynge. 

35 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
5665 kjl/1354 kcal
Fedt:
33,1 E%
Kulhydrat:
49,6 E%
Kostfibre:
2 E%
Protein:
16,4 E%