0
Empanadas med persillerodscrudité og creme fraiche

Empanadas med persillerodscrudité og creme fraiche

Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

empanadas - veggie potato - vegetariskovn
1 min.
Bag empanadas

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Empanadas kan bages direkte i bakken, de kommer i. Hvis de er rystet lidt rundt under transporten, skal du lige fordele dem i bakken, så der er luft imellem dem. Pas på, når du flytter dem, idet de ubagte empanadas nemt går i stykker.

Riv folien af bakken, og bag empanadas i 12-15 min. på en bageplade, IKKE på en rist, til de bliver gyldne og sprøde. Du kan også vælge at tage empanadas op af bakken, lægge dem på et stykke bagepapir og bage dem i ovnen. Tag FORSIGTIGT de bagte empanadas op af bakken med en palet.

bredbladet persillecitronskalotteløgkaperspersillerødderrivejernskål
5 min.
Lav cruditéen

Riv persillerødderne på den grove side af et råkostjern.

Hak skalotteløgene super fint med en skarp kniv. Pluk persillen ud i blade. Snit den tyndeste del af stilkene fint. Hak bladene lidt grovere.

Hak 5-6 kapers pr. kuvert.

Bland kapers, persillestilke, persilleblade, skalotteløg og persillerødder i en skål, og vend rundt med et godt skud friskværnet, sort peber og godt med citronsaft. Ingen salt! 

25 min.
Anretning

Anret empanadas og persillecrudité på en tallerken, og kom en god klat creme fraiche på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

HVAD ER EN EMPANADA?

En empanada er en lille brødpakke fyldt med diverse kombinationer af kød, grøntsager, ost og andre råvarer. Vores empanadas er 100% økologiske og veganske. De er danskproducerede og bidrager med nye smagsoplevelser og høj kvalitet. 

Veggie potato ØKO – Fuldkorn, nøglehulsmærket og vegansk

Vores fuldkornsempanada Veggie potato er en lækker smækker empanada fyldt med svampe, zucchini, peberfrugt og sød peruviansk chili og kartofler. Og så er den 100% vegansk!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?