0
Fajitas
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Mariner kylling

Senest 30 min. før du begynder at lave mad, skal du marinere kyllingen.

Bland 3/4 fajita-krydderi med saft fra lime (gem lidt saft til stegningen) og følgende pr. person godt sammen i en skål: 1/4 spsk. olivenolie, 1/4 tsk. flydende honning og salt og peber efter smag.

Bland kyllingestrimlerne godt rundt i marinaden, og lad det hele stå i køleskabet i 30 min. - gerne længere.

 

kikærtemelægfajita krydderi
1 min.
Dej til wraps

Bland det sidste fajita-krydderi med kikærtemel, æg og 1/2 dl. vand pr. person. Tilsæt salt og peber efter smag.

Pisk godt med en håndmixer, til alle klumperne er væk.

5 min.
Steg wraps

Varm panden op, tilsæt 1/2 spsk. olie, og fordel dejen på panden (ca. 1 dl. pr. wrap). Vent til dejen er fast, inden du vender den. Gentag til al dej er brugt.  

rød peberfrugtgrøn peberfrugtgul peberfrugtrødløg
10 min.
Grøntsager

Skær peberfrugterne i strimler, og løg i mindre stykker.  

15 min.
Steg fajitas

Varm en anden pande op, og kom 1/2 spsk. olivenolie på panden. Kom kylling og marinade på, og steg i 4 min. Tilsæt herefter peberfrugt og løg, og steg i yderligere 4 min. Kom til slut limesaft på, og smag til med salt og peber.  

avokadospidskål
20 min.
Skær avokado og spidskål

Mens kyllingen steger, skæres avokado i skiver, og spidskålen snittes fint.  

30 min.
Anretning

Spis en kikærtewrap fyldt med spidskål, kyllinge-fyld og avokado. Drys med koriander, og spis evt. med lidt chilisauce til. 

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
513 kcal
Fedt:
15,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,4 g
Kulhydrat:
43,7 g
heraf sukkerarter:
12 g
Kostfibre:
11,6 g
Protein:
43,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?