Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Senest 30 min. før du begynder at lave mad, skal du marinere kyllingen.
Bland 3/4 fajita-krydderi med saft fra lime (gem lidt saft til stegningen) og følgende pr. person godt sammen i en skål: 1/4 spsk. olivenolie, 1/4 tsk. flydende honning og salt og peber efter smag.
Bland kyllingestrimlerne godt rundt i marinaden, og lad det hele stå i køleskabet i 30 min. - gerne længere.
Bland det sidste fajita-krydderi med kikærtemel, æg og 1/2 dl. vand pr. person. Tilsæt salt og peber efter smag.
Pisk godt med en håndmixer, til alle klumperne er væk.
Varm panden op, tilsæt 1/2 spsk. olie, og fordel dejen på panden (ca. 1 dl. pr. wrap). Vent til dejen er fast, inden du vender den. Gentag til al dej er brugt.
Skær peberfrugterne i strimler, og løg i mindre stykker.
Varm en anden pande op, og kom 1/2 spsk. olivenolie på panden. Kom kylling og marinade på, og steg i 4 min. Tilsæt herefter peberfrugt og løg, og steg i yderligere 4 min. Kom til slut limesaft på, og smag til med salt og peber.
Mens kyllingen steger, skæres avokado i skiver, og spidskålen snittes fint.
Spis en kikærtewrap fyldt med spidskål, kyllinge-fyld og avokado. Drys med koriander, og spis evt. med lidt chilisauce til.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften