Senest 30 min. før du begynder at lave mad, skal du marinere kyllingen.
Bland 3/4 fajita-krydderi med saft fra lime (gem lidt saft til stegningen) og følgende pr. person godt sammen i en skål: 1/4 spsk. olivenolie, 1/4 tsk. flydende honning og salt og peber efter smag.
Bland kyllingestrimlerne godt rundt i marinaden, og lad det hele stå i køleskabet i 30 min. - gerne længere.
Bland det sidste fajita-krydderi med kikærtemel, æg og 1/2 dl. vand pr. person. Tilsæt salt og peber efter smag.
Pisk godt med en håndmixer, til alle klumperne er væk.
Varm panden op, tilsæt 1/2 spsk. olie, og fordel dejen på panden (ca. 1 dl. pr. wrap). Vent til dejen er fast, inden du vender den. Gentag til al dej er brugt.
Skær peberfrugterne i strimler, og løg i mindre stykker.
Varm en anden pande op, og kom 1/2 spsk. olivenolie på panden. Kom kylling og marinade på, og steg i 4 min. Tilsæt herefter peberfrugt og løg, og steg i yderligere 4 min. Kom til slut limesaft på, og smag til med salt og peber.
Mens kyllingen steger, skæres avokado i skiver, og spidskålen snittes fint.
Spis en kikærtewrap fyldt med spidskål, kyllinge-fyld og avokado. Drys med koriander, og spis evt. med lidt chilisauce til.
Fajita indeholder:
Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()