0
Fish and chips, spicy tartarsauce og tomatsalat med nektariner

Fish and chips, spicy tartarsauce og tomatsalat med nektariner

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

En ægte klassiker, der bare ikke er til at stå for! Orker du ikke sådan en sprød, friteret fisk, kan du vende fisken i rugmel eller hvedemel og stege den i olivenolie og smør. Også mega lækkert.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Fritter og dej

Tænd ovnen på 200 grader, gerne varmluft. 

Bred fritterne ud på bagepapir på en bageplade og bag dem gyldne og gennemvarme i ovnen. ca. 30 min. 

Rør en dej af 1 dl hvedemel, 1/2 tsk. bagepulver og 1 dl øl eller vand pr- person. Krydr dejen med salt og sæt den på kæl eller frost indtil brug. 

langefilet uden skindforårsløgcreme fraiche 18%sriracha sauce
8 min.
Fisk og spicy tartarsauce

Snit forårsløg fint og rør cremefraiche med salt, peber, forårsløg og sriracha  efter smag. 

Varm olie op i en lille gryde eller dyb pande. Du skal bruge ca. 4-5 cm olie. 

Skær fisken i grove stykker, ca. 2-3 pr. person. Krydr den med lidt salt og vend den i den kolde dej. Steg den i fisken 2-4 stykker ad gangen i den varme olie i 5-7 min. Til den er akkurat gennemtilberedt. Afdryp den på en rist

Tomater på stilknektarinerrødløgbasilikum
15 min.
Salat og anretning

Skræ tomater og nektariner i mundrette chunks imens fisken steger. Snit rødløg i slanke både og vend det hele emd olivenolie, salt, peber og basilikum. Smag til med en smule lys eddike. Anret salaten på et fad. 

Servér fisk, fritter, salat og tartarsauce og nyd straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?