0

Louisa Lorang

Louisa er oprindeligt uddannet kok i København, men har hovedsaligt arbejdet med opskriftsudvikling og styling i hele sin karriere. De sidste 15 år har hun lavet uendeligt mange opskrifter af alle mulige slags.

Louisa Lorang

Hendes mad er let tilgængelig, simpel og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.

Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.

Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.

Desuden arbejder Louisa for en række uge – og månedsmagasiner, en enkelt avis og har desuden sit eget online madmagasin – Lorang&Co. Desuden kan du følge med på hendes Instagram, der bugner af mad, ideer, opskrifter og sjusser. Ikke mindst har Louisa mere end 13 års erfaring med at lave lige netop måltidskasser.

Louisa elsker både fisk, kød og grønt og isæt grøntsagerne får ofte lov til at fylde meget i hendes køkken.

Udover kogebøger har Louisa lavet TV – blandet andet er hun fast kok på Go ´ Morgen Danmark og har været det i mere end 14 år. Desuden har hun lavet programmerne Maddysten, Grillfeber, Jagten på det Grønne guld mm.

Opskrifter af Louisa Lorang:

Ingen opskrifter