0
Fisk i karry med nudler, agurk, dild og peanuts

Fisk i karry med nudler, agurk, dild og peanuts

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
nudler
1 min.
Nudler

Sæt en gryde vand med lidt salt over at koge til nudler, og kog nudlerne, til de er al dente. Smag dig frem.

lyssejfilet uden skindIndisk karrysovs
3 min.
Fisk

Kom den gule karrysovs i en stor skål. Skær fisken over i mundrette stykker, og vend dem i sovsen.

forårsløgagurkpeanuts
5 min.
Grøntsagerne

Skyl og skær agurk og forårsløg ud i strimler, og hak peanuts groft.

lyssejfilet uden skindIndisk karrysovs
8 min.
Fisk

Sæt en pande over et stort blus, og kom lidt olie på. Tag fiskestykkerne op af karrysovsen, og gem sovsen. Steg fisken i 1 minut på hver side, og vær forsigtig når du vender den. Tag fisken af panden. 

forårsløgIndisk karrysovslyssejfilet uden skind
11 min.
Forårsløg og kokosmælk

Tilsæt de skårne forårsløg til samme pande. Steg i 1 minut, og kom karrysovsen ved. Når den koger, skrues ned for blusset, så sovsen småsimrer. Kom fiskestykkerne i, og lad det hele stå og småsimre i yderligere 2 min.

Tjek, at fisken er gennemstegt, smag til med sukker og salt, og sluk for blusset.

20 min.
Anretning

Server straks som et samlesæt ved bordet, hvor hver især anretter med nudler i bunden af en tallerken, topper op med fisk, sauce fra fisken, agurk og peanuts.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?