Sæt en gryde vand med lidt salt over at koge til nudler, og kog nudlerne, til de er al dente. Smag dig frem.
Kom den gule karrysovs i en stor skål. Skær fisken over i mundrette stykker, og vend dem i sovsen.
Skyl og skær agurk og forårsløg ud i strimler, og hak peanuts groft.
Sæt en pande over et stort blus, og kom lidt olie på. Tag fiskestykkerne op af karrysovsen, og gem sovsen. Steg fisken i 1 minut på hver side, og vær forsigtig når du vender den. Tag fisken af panden.
Tilsæt de skårne forårsløg til samme pande. Steg i 1 minut, og kom karrysovsen ved. Når den koger, skrues ned for blusset, så sovsen småsimrer. Kom fiskestykkerne i, og lad det hele stå og småsimre i yderligere 2 min.
Tjek, at fisken er gennemstegt, smag til med sukker og salt, og sluk for blusset.
Server straks som et samlesæt ved bordet, hvor hver især anretter med nudler i bunden af en tallerken, topper op med fisk, sauce fra fisken, agurk og peanuts.
Kommentarer og forslag til opskriften