0
Fiskeburger
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

søde kartofler
1 min.
Kartoffel-fritter

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

Skræl de søde kartofler, og skær dem ud i stave som pommes frites.

Vend fritterne med 1 tsk. olie pr. person, salt og peber. Læg dem på en bradepande med bagepapir, og bag dem i ovnen i 25-30 min., til de er sprøde.

kulmulefilet uden skindkikærtemelSkagen Secret krydderi
5 min.
Fisk:

Skær fisken ud i passende portionsstykker.

Bland kikærtemel, Skagen Secret (brug 1/3 her), salt og peber godt sammen i en skål til panering.

Slå 1/2 æg pr. person ud i en anden skål, og pisk det sammen med en gaffel.

Vend fiskestykkerne først i sammenpisket æg og derefter i paneringen. Sørg for at panere godt på alle sider og trykke paneringen godt fast.

Læg fiskestykkerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen, når der er 10-15 min. tilbage af kartoflernes bagetid.

græsk yoghurt 2 %mayonnaiseSkagen Secret kryddericitronagurk
15 min.
Dressing og fyld.

Rør det sidste Skagen Secret krydderi med græsk yoghurt, mayonnaise, citronsaft efter smag, honning (1/2 tsk. pr. pers.), salt og peber.

Skær agurken i tynde skiver, og skær det sidste citron i både.

MK Skyrbollesalat
25 min.
Salat og boller

Halver bollerne, og lun dem i ovnen i 3-4 min.

Smør dressing på begge halvdele.

Skær salat i strimler.

30 min.
Anretning

Kom salat og fisk på den ene halve bolle, læg agurkeskiver ovenpå, og top med den anden halve bolle.

Server burgeren med citronbåde og sprøde kartoffel-fritter til.

Bonusinfo

Michelle Kristensen fortæller om hendes skyrboller:

Det er en af de mest populære opskrifter jeg har lavet – min MK skyrboller. Grunden? Fordi de er meget rige på protein og fattigere på kulhydrater sammenlignet med den normale grovbolle. Hvor den normale grovbolle indeholder pr 100 gram ca. 249 kcal,  44 gram kulhydrat og 8.4 gram protein så indeholder en MK skyrbolle pr. 100 gram ca. 154 kcal, 12 gram protein og 7.2 gram kulhydrater.

Med andre ord får du en bolle som er laverer på kulhydrater og højere på proteiner. Og så smager de virkelig lækre! 

Jeg bruger dem til alt fra morgenboller til sandwichbrød, toastbrød og burgerboller.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
577 kcal
Fedt:
18,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,4 g
Kulhydrat:
55,9 g
heraf sukkerarter:
11,9 g
Kostfibre:
9,3 g
Protein:
42,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?