Skær fisken i tern på ca. 2x2 cm. Krydr ternene med salt, og læg dem til side.
Pil løget, skræl kartoflerne, og skyl fennikel og svampe. Skær det hele i ca. 1/2 cm tykke skiver.
Skyl dilden grundigt, afdryp den for vand, og pluk skuddene fra stilken. Gem evt. stilkene til at koge i suppen, og så skal de kasseres før servering.
Varm en gryde op ved middel varme. Steg tomatpureen i lidt olie i ca. 1 min under omrøring.
Hæld 4 dl. vand pr. person i gryden sammen med kartofler, fennikel, løg, svampe og bouillon, og bring suppen i kog.
Lad den simre i ca. 10 min., indtil kartoflerne er møre.
Lige før servering smages suppen til med salt og peber. Kom fiskestykkerne i, sluk for varmen, og rør godt rundt. Fisken vil blive tilberedt færdig i den varme suppe.
Fordel suppen i dybe tallerkener, og top med dild og olivenolie.
Kundekommentarer ()