Husk at tænde ovnen på 200 grader 20 minutter, inden du starter.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rens kartoflerne, og skær dem i tern på 2x2 cm. Kom dem i en gryde, og dæk med vand og et godt skud salt.
Kog kartoflerne i 12-15 min., til de er møre.
Del kålen i mindre, mundrette buketter. Vend dem med rigeligt olie og lidt salt og peber.
Kom kålbuketterne på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 10 min., til de har taget farve.
Skær æblet i mundrette bidder.
Lav en dressing til salaten ved at blande 1/2 spsk. af henholdsvis olivenolie og citron pr. kuvert. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Anret dressingen ved siden af, eller bland den med spinat og æbler til en samlet salat.
Lun fiskefrikadellerne på et fad i ovnen i 7-8 min.
Tjek evt., om kålen skal ud her.
Kom sovsen i en gryde, og bring den i kog, mens du rører/pisker i den konstant. Pas på, den brænder let på. Kog igennem i 1 minut. Tilsæt remouladepureen, og lun sovsen op, til den begynder at dampe, og sluk så.
Server de lune fiskefrikadeller med kogte kartofler, remouladesovs, stegt kål og spinatsalat.
Kundekommentarer ()