0
Fiskefrikadelle med kartoffel, remoulade sovs, stegt broccoli og spinatsalat

Fiskefrikadelle med kartoffel, remoulade sovs, stegt broccoli og spinatsalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Husk at tænde ovnen på 200 grader 20 minutter, inden du starter.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Kog kartofler

Rens kartoflerne, og skær dem i tern på 2x2 cm. Kom dem i en gryde, og dæk med vand og et godt skud salt. 

Kog kartoflerne i 12-15 min., til de er møre.

broccoli
4 min.
Steg kålen

Del kålen i mindre, mundrette buketter. Vend dem med rigeligt olie og lidt salt og peber. 

Kom kålbuketterne på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 10 min., til de har taget farve. 

babyspinatæblecitronolivenolie, ekstra jomfru
8 min.
Lav salat

Skær æblet i mundrette bidder.

Lav en dressing til salaten ved at blande 1/2 spsk. af henholdsvis olivenolie og citron pr. kuvert. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. 

Anret dressingen ved siden af, eller bland den med spinat og æbler til en samlet salat. 

fiskefrikadeller
12 min.
Varm fiskefrikadellerne

Lun fiskefrikadellerne på et fad i ovnen i 7-8 min.

Tjek evt., om kålen skal ud her. 

bechamelsovsPiccalilly, remoulade puré
15 min.
Lav sovs

Kom sovsen i en gryde, og bring den i kog, mens du rører/pisker i den konstant. Pas på, den brænder let på. Kog igennem i 1 minut. Tilsæt remouladepureen, og lun sovsen op, til den begynder at dampe, og sluk så.

 

20 min.
Anretning

Server de lune fiskefrikadeller med kogte kartofler, remouladesovs, stegt kål og spinatsalat. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?