0
Fiskefrikadeller med grønt i fløde
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

broccoliblomkålrød peberfrugtrødløgfløde 38% (piskefløde)olivenolie, ekstra jomfrusort pebersalt
1 min.
Grøntsager i fløde

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Skær blomkål og broccoli ud i mindre buketter. Skær rødløg i både og peberfrugt i strimler. Kom alle grøntsagerne i et ildfast fad, og hæld fløde, 1/4 dl vand pr. person, 1/4 tsk. salt pr. person og peber efter smag over.

Læg et låg eller stanniol over fadet, og sæt fadet i ovnen i 20-30 min., til grøntsagerne er møre.

torskefilet uden skindzittauerløgægdildhavregrynsort peberolivenolie, ekstra jomfru
10 min.
Fiskefrikadeller

Skær fiskekødet i mindre stykker. Hak zittauerløg meget fint. 

Kom fiskekød, zittauerløg, æg, dild, 1/2 spsk. havregryn pr. person, 1/4 tsk. salt og peber efter smag op i en foodprocessor. Kør det hele til en ensartet masse.

Form 3 fiskefrikadeller pr. person, og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person på en pande. Dellerne skal stege i 5-8 min. og vendes undervejs.

35 min.
Anretning

Spis 3 fiskefrikadeller pr. person sammen med grøntsager og flødesovs.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
528 kcal
Fedt:
29,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
12,9 g
Kulhydrat:
21,8 g
heraf sukkerarter:
15,8 g
Kostfibre:
9,4 g
Protein:
38,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?