Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Skær blomkål og broccoli ud i mindre buketter. Skær rødløg i både og peberfrugt i strimler. Kom alle grøntsagerne i et ildfast fad, og hæld fløde, 1/4 dl vand pr. person, 1/4 tsk. salt pr. person og peber efter smag over.
Læg et låg eller stanniol over fadet, og sæt fadet i ovnen i 20-30 min., til grøntsagerne er møre.
Skær fiskekødet i mindre stykker. Hak zittauerløg meget fint.
Kom fiskekød, zittauerløg, æg, dild, 1/2 spsk. havregryn pr. person, 1/4 tsk. salt og peber efter smag op i en foodprocessor. Kør det hele til en ensartet masse.
Form 3 fiskefrikadeller pr. person, og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person på en pande. Dellerne skal stege i 5-8 min. og vendes undervejs.
Spis 3 fiskefrikadeller pr. person sammen med grøntsager og flødesovs.
Kommentarer og forslag til opskriften