0
Fiskefrikadeller med mormorsalat og blomkålsmos

Fiskefrikadeller med mormorsalat og blomkålsmos

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blomkål
0 min.
Kog blomkål

Skær blomkålen i mindre buketter. Kom dem i en gryde, og dæk dem med vand. Bring gryden i kog, og kog i 10-15 min., til blomkålen er mør.

fløde 38% (piskefløde)citronsalt & peber
3 min.
Lav mormordressing

Kom 1/4 dl. fløde pr. kuvert i bunden af en stor salat skål. 

Tilsæt 1/4 tsk. sukker pr. kuvert. og revet skal og saft af en 1/4 citron pr. kuvert. Rør det sammen, så sukkeret opløses.

Smag til med salt, peber og evt. ekstra citron og sukker.

salatærter i bælgagurkdild
9 min.
Lav salat

Riv bladene af den skyllede salat i grove stykker. og kom dem i salat skålen.

Bælg ærterne i, og skær agurken i mundrette bidder. 

Hak til sidst dilden, og vend det hele sammen med dressingen. 

TIP: skær evt. noget af agurken ud i stænger til de mindste.

fiskefrikadellerolivenolie, ekstra jomfru
14 min.
Lun fiske frikadellerne

Steg fiskedellerne ved middel varme i lidt olie i 2-3 min. på hver side.

blomkålfløde 38% (piskefløde)citron
16 min.
Blend blomkål til pure

Når blomkålen er mør, hældes vandet fra.

Blend kålen med det sidste fløde, og smag til med salt, peber og revet citronskal. 

Juster evt. med ekstra vand eller yoghurt, hvis mosen er for tør. 

20 min.
Servering

Server de lune fiskefrikadeller med blomkålsmosen og den sprøde salat til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?