0
Fiskefrikadeller med rødbedekimchi, bagte kartofler og aioli

Fiskefrikadeller med rødbedekimchi, bagte kartofler og aioli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerras el hanout
1 min.
Bag kartoflerne

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. 

Skær kartoflerne ud i stave, og spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend kartoflerne i 1 spsk. olie pr. person, og krydr dem med Ras el Hanout-krydderiblanding og salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

snittet rødbederødt æblekimchi krydderiblanding
10 min.
Forbered salaten

Skær æblet i stave.

Kom rødbede og kimchikrydderiet i en stor skål, og vend det godt sammen med æblet.

Smag til med salt og peber.

fiskefrikadellerhvidløgmayonnaise
20 min.
Varm frikadellerne og lav aiolien

Kom frikadellerne i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 5 min., indtil de er gennemvarme.

Hæld mayonnaisen i en skål, riv hvidløget ned i, og bland det godt sammen.

25 min.
Anretning

Servér frikadellerne med kartofler, aioli og salat.

Bonusinfo

Kimchi krydderiblanding indeholder:

  • Paprikaflager
  • Hvidløgspulver
  • gochugaru, koreansk chili

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?