Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skær kartoflerne ud i stave, og spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend kartoflerne i 1 spsk. olie pr. person, og krydr dem med Ras el Hanout-krydderiblanding og salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Skær æblet i stave.
Kom rødbede og kimchikrydderiet i en stor skål, og vend det godt sammen med æblet.
Smag til med salt og peber.
Kom frikadellerne i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 5 min., indtil de er gennemvarme.
Hæld mayonnaisen i en skål, riv hvidløget ned i, og bland det godt sammen.
Servér frikadellerne med kartofler, aioli og salat.
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()