Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Flæk rodfrugterne i 4 eller så de ca er lige store. Spred dem ud på bagepladen og vend med olie, salt og peber. Bag rodfrugterne i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er møre i midten.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Skær æblet i tern og hak kapers og purløg fint. Kom i en skål sammen med yoghurten og smag til med salt og peber.
Lun dellerne i ovnen som angivet på pakken.
Servér fiskefrikadellerne med rodfrugterne, kartoflerne og yoghurten.
Kundekommentarer ()