Nulstil dit kodeord



×

MåltidsKasser

Variation i hverdagens aftensmåltid

Få en velsmagende og sund MåltidsKasse med alle ingredienser leveret lige til døren. Det er blevet lidt nemmere at spise sundt og varieret. 

Dine fordele:

  • Ingen indkøb eller madplaner
  • Lækker, afvekslende og sund aftensmad på ca. 10-30 min.
  • Altid frisk fisk
  • Altid kvalitetskød – og fjerkræ fra friland eller økologisk
  • Økologiske grøntsager og andet tilbehør
  • Gratis levering og ingen bindingsperiode

Ønsker du at se vores udvalg af fiskekasser, der ikke indeholder tilbehøret til opskrifterne, så klik her

 

  • Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan
  • Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan
  • HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti
  • Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven
  • Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette
  • HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo

SkagenKassen

Uge 20
×

SkagenKassen

  • 2 måltider med fisk + med mulighed for at tilvælge et Heat måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.

Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
NYHED - fra uge 15: Suppler med et ekstra velsmagende 100% økologisk måltid + HEAT. Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende opskrifter, der giver dig smagsoplevelser, du ikke troede var mulige med fisk. Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan Se opskrift
  • Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan Se opskrift
  • HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti Se opskrift

  • HEAT måltidet indgår i din levering hvis du har valgt SkagenKassen + Heat
  • Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette Se opskrift
  • HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo Se opskrift

  • HEAT måltidet indgår i din levering hvis du har valgt SkagenKassen + Heat
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 2
Ca. 30 min
337 kr 84 kr
2 3
Ca. 30 min
470 kr 78 kr
Heat
3 2
Ca. 30 min
423 kr 70 kr
3 3
Ca. 30 min
591 kr 66 kr
Heat
4 2
Ca. 30 min
479 kr 60 kr
4 3
Ca. 30 min
685 kr 57 kr
Heat
  • Stegt kulmule og salat af stegt squash med creme fraiche og kartofler Stegt kulmule og salat af stegt squash med creme fraiche og kartofler
  • Gulerødder stegt med za'atar, kyllingebryst og avocado Gulerødder stegt med za'atar, kyllingebryst og avocado
  • Edamameraviloli med stegte asparges, parmesan og citron Edamameraviloli med stegte asparges, parmesan og citron
  • Stegt blomkål på grov hummus med oliven og bagt torsk Stegt blomkål på grov hummus med oliven og bagt torsk
  • Stegt fladfisk med sødkartofler og mormorsalat Stegt fladfisk med sødkartofler og mormorsalat
  • Krydret fladbrød med mør svinenakke og sprød salat Krydret fladbrød med mør svinenakke og sprød salat
  • Grov salat af stegte radiser, avocado, lime og quinoa Grov salat af stegte radiser, avocado, lime og quinoa
  • Knuste kartofler med valnøddepesto, spidskål og bagt kuller Knuste kartofler med valnøddepesto, spidskål og bagt kuller

Go Green Kassen

Uge 20
×

Go Green Kassen

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Go Green Kassen kan bestilles til 2, 3 og 4 personer.

  • 100% økologi
  • Én kødfri dag
  • Masser af grønt
  • Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret samt økologisk laks
  • Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød
  • Ofte fedtfattige mejeriprodukter
  • Ofte fuldkornsprodukter
  • Fisk: 125-150 g pr. person
  • Kød: 120-130 g pr. person

MåltidsKassen med en kødfri dag og masser af grønt. Dit grønne, bæredygtige og økologiske aftensmåltid. 

Med Go Green Kassen har vi gjort en ekstra indsats for at gøre din aftensmad grønnere og mere bæredygtig – samtidig med at den gode smag er bevaret.

Måltiderne i Go Green Kassen gør det nemt for dig at spise lidt mindre kød - og mere fisk og grønt. Vi har udvalgt de bedste økologiske grøntsager i sæsonen - og tilsat kød med lavt CO2 aftryk og friskfanget, MSC certificeret fisk i den bedste kvalitet og laks er altid økologisk.

I Go Green Kassen får du hver uge en eller to retter med fisk, en grønsagsret og en ret med kød leveret til døren. Retterne er nemme at gå til og kan laves på under 30 minutter, så du hurtigt kan servere dit grønne måltid for hele familien.

Nyhed: For at gøre det endnu nemmere for dig kommer kassens indhold i praktiske måltidsposer med alle ingredienser til hver opskrift. Det er nemt at gå til og opbevare i køleskabet. Vi tilbyder returtagning af flamingokassen med kølevarer. Vores pap og papir er lavet af papir fra FSC certificerede skove og genbrugspapir eller biologisk nedbrydeligt materiale.

Vi gør brug af compostella posen, som du kan læse mere om her

Vidste du at… 

  • Du sparer 85% CO2 pr. kalorie ved at gå fra okse- og lammekød til kylling og svin.
  • Omkring 15 procent af verdens CO2-udledning stammer fra kødproduktion. Det er lige så meget som den samlede transportsektor.
  • Det kræver op mod 15.000 liter vand at producere 1 kilo oksekød

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret samt økologisk laks. Fisk har MEGET lave CO2 aftryk.

Kødet

Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
Go Green Kassen indeholder mad til 3 eller 4 dage, fordelt med 1-2 dage med pivfriske fisk, 1 dag med kød og 1 dag med en grøn vegetarret. Opskrifterne er lavet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. NYHED - fra uge 17: Go Green Kassen er med en kødfri dag og masser af grønt og mindre CO2. Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Stegt kulmule og salat af stegt squash med creme fraiche og kartofler Se opskrift
  • Gulerødder stegt med za'atar, kyllingebryst og avocado Se opskrift
  • Edamameraviloli med stegte asparges, parmesan og citron Se opskrift
  • Stegt blomkål på grov hummus med oliven og bagt torsk Se opskrift
  • Stegt fladfisk med sødkartofler og mormorsalat Se opskrift
  • Krydret fladbrød med mør svinenakke og sprød salat Se opskrift
  • Grov salat af stegte radiser, avocado, lime og quinoa Se opskrift
  • Knuste kartofler med valnøddepesto, spidskål og bagt kuller Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 3
Ca. 20-30 min
410 kr 68 kr
3 3
Ca. 20-30 min
480 kr 53 kr
4 3
Ca. 20-30 min
595 kr 50 kr
2 4
Ca. 20-30 min
530 kr 66 kr
3 4
Ca. 20-30 min
590 kr 49 kr
4 4
Ca. 20-30 min
679 kr 42 kr
  • Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan
  • Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan
  • Edamameraviloli med stegte asparges, parmesan og citron Edamameraviloli med stegte asparges, parmesan og citron
  • Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven
  • Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette
  • Grov salat af stegte radiser, avocado, lime og quinoa Grov salat af stegte radiser, avocado, lime og quinoa

PescetarKassen

Uge 20
×

PescetarKassen

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 2 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
NYHED - fra uge 16: Måltider med Fiskeretter og Vegetarretter. PescetarKassen indeholder mad til 3 dage, fordelt med 2 dage med pivfriske fisk og 1 dag med en grøn vegetarret. Opskrifterne er lavet af kokkene Jacob Dahl og Peter Nøhr, der begge er passionerede om den gode smagsoplevelse. Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan Se opskrift
  • Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan Se opskrift
  • Edamameraviloli med stegte asparges, parmesan og citron Se opskrift
  • Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette Se opskrift
  • Grov salat af stegte radiser, avocado, lime og quinoa Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 3
Ca. 20-30 min
417 kr 70 kr
3 3
Ca. 20-30 min
514 kr 57 kr
4 3
Ca. 20-30 min
605 kr 50 kr
  • Ising Murgh Makhani med blomkål og ris Ising Murgh Makhani med blomkål og ris
  • Citronpasta med stegt laks, asparges og basilikum Citronpasta med stegt laks, asparges og basilikum
  • Kyllingelår med imam bayaldi og stegte kartofler Kyllingelår med imam bayaldi og stegte kartofler
  • Sprødstegt kulmule med mormorsalat og estragonkartofler Sprødstegt kulmule med mormorsalat og estragonkartofler
  • Karbonader af gris/okse med spidskål i dild Karbonader af gris/okse med spidskål i dild
  • Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine

LynKassen

Uge 20
×

LynKassen

  • MåltidsKasse til 3 el. 4 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Max 20-30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Suppler med ekstra + FRUGT

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på max 20-30 minutter. Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Sprødstegt kulmule med mormorsalat og estragonkartofler Se opskrift
  • Karbonader af gris/okse med spidskål i dild Se opskrift
  • Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 20-30 min
449 kr 75 kr
2 3
Ca. 20-30 min
498 kr 83 kr
Frugt
3 3
Ca. 20-30 min
517 kr 57 kr
3 3
Ca. 20-30 min
568 kr 63 kr
Frugt
4 3
Ca. 20-30 min
579 kr 48 kr
4 3
Ca. 20-30 min
668 kr 56 kr
Frugt
5 3
Ca. 20-30 min
680 kr 45 kr
  • Sprødstegt torskefilet med Sprødstegt torskefilet med "blomkålsremoulade" og gulerodssalat med rosiner
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat
  • HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti
  • Citronbagt laks en papilotte med broccoli og pasta i peberfrugtsauce med pecorino Citronbagt laks en papilotte med broccoli og pasta i peberfrugtsauce med pecorino
  • HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo
  • HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille

FamilieKassen

Uge 20
×

FamilieKassen

Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt!

FamilieKassen består af 3 måltider:

  • 2 færdiglavede Heat måltider med kød eller fjerkræ, som blot skal varmes, samt tilbehør og ekstra grønt i form af f.eks. børnevenligt gnavegrønt eller en sund salat
  • 1 børnevenligt måltid med fisk, som du selv skal tilberede

Med FamilieKassen får du 2 Heat måltider, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 1 børnevenligt måltid med fisk, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Børnevenligt måltid

  • 1 måltid med fisk
  • 150 g fisk pr. person og masser af økologisk grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

3 middage til 3 eller 4 pers.

FamilieKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Suppler evt. med ekstra + Frugt

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Luk
MåltidsKassen til travle børnefamilier, hvor nem, sund og økologisk aftensmad kan serveres på 15 min. sammen med et grønt pift. Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt! Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Sprødstegt torskefilet med "blomkålsremoulade" og gulerodssalat med rosiner Se opskrift
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat Se opskrift
  • HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti Se opskrift
  • Citronbagt laks en papilotte med broccoli og pasta i peberfrugtsauce med pecorino Se opskrift
  • HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo Se opskrift
  • HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
3 3
Ca. 10-30 min.
639 kr 71 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
728 kr 81 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
759 kr 63 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
848 kr 71 kr
Frugt
  • Ising Murgh Makhani med blomkål og ris Ising Murgh Makhani med blomkål og ris
  • Kyllingelår med imam bayaldi og stegte kartofler Kyllingelår med imam bayaldi og stegte kartofler
  • HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti
  • Citronpasta med stegt laks, asparges og basilikum Citronpasta med stegt laks, asparges og basilikum
  • Sprødstegt kulmule med mormorsalat og estragonkartofler Sprødstegt kulmule med mormorsalat og estragonkartofler
  • Karbonader af gris/okse med spidskål i dild Karbonader af gris/okse med spidskål i dild
  • HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo
  • Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine

Heat & Cook

Uge 20
×

Heat & Cook

- lidt nemmere

2 eller 3 dage med fisk, kød og fjerkræ, som du selv skal lave + 1 dag med en lækker økologisk færdigret, som er klar på 15 min.

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 130-150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Vælg mellem 3 eller 4 middage til 2, 3 eller 4 pers.

Heat & Cook kassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Luk
Heat & Cook kassen er til den travle familie, der sætter pris på god, sund og varieret mad. Her får du en kasse, hvor et af ugens måltider blot skal varmes op....15 min. og voilá! Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Sprødstegt kulmule med mormorsalat og estragonkartofler Se opskrift
  • Karbonader af gris/okse med spidskål i dild Se opskrift
  • HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo Se opskrift
  • Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine Se opskrift

  • For at se hvilke af disse måltider der indgår i Heat & Cook til 3 dage, se under Ugens indhold
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 10-30 min.
498 kr 83 kr
2 3
Ca. 10-30 min.
547 kr 91 kr
Frugt
3 3
Ca. 10-30 min.
571 kr 63 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
621 kr 69 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
670 kr 56 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
759 kr 63 kr
Frugt
2 4
Ca. 10-30 min.
579 kr 72 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
719 kr 60 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
768 kr 64 kr
Frugt
4 4
Ca. 10-30 min.
829 kr 52 kr
4 4
Ca. 10-30 min.
918 kr 57 kr
Frugt
  • Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan
  • Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan
  • Malaysisk beef rendang af oksebryst med citrongræs og kokosmælk dertil lynsyltet spidskål Malaysisk beef rendang af oksebryst med citrongræs og kokosmælk dertil lynsyltet spidskål
  • Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven
  • Pizza bianco med italiensk Salame ventrizina Piccante, Pecorino romano, radicchio og rosmarin Pizza bianco med italiensk Salame ventrizina Piccante, Pecorino romano, radicchio og rosmarin
  • Original New Orleans Gumbo med kylling og røget creolsk andouille pølse Original New Orleans Gumbo med kylling og røget creolsk andouille pølse

FavoritKassen

Uge 20
×

FavoritKassen

  • 2 el. 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring og er en populær familiekasse med variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan Se opskrift
  • Kullerfilet med aspargesrisotto med forårsløg og parmesan Se opskrift
  • Malaysisk beef rendang af oksebryst med citrongræs og kokosmælk dertil lynsyltet spidskål Se opskrift

  • For at se hvilke af disse måltider, der indgår i FavoritKassen til 2 dage, se under Ugens indhold
  • Goujons af mørksej med stegt romaine, parmesancreme og oliven Se opskrift
  • Pizza bianco med italiensk Salame ventrizina Piccante, Pecorino romano, radicchio og rosmarin Se opskrift
  • Original New Orleans Gumbo med kylling og røget creolsk andouille pølse Se opskrift

  • For at se hvilke af disse måltider, der indgår i FavoritKassen til 2 dage, se under Ugens indhold
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 2
Ca. 30 min
343 kr 86 kr
2 2
Ca. 30 min
392 kr 98 kr
Frugt
4 2
Ca. 30 min
491 kr 61 kr
4 2
Ca. 30 min
578 kr 72 kr
Frugt
2 3
Ca. 30 min
495 kr 82 kr
2 3
Ca. 30 min
544 kr 91 kr
Frugt
4 3
Ca. 30 min
677 kr 56 kr
4 3
Ca. 30 min
766 kr 64 kr
Frugt
  • Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan
  • Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette

FredagsFisk

Uge 20
×

FredagsFisk

  • 1 måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Der veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, havtaske, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i FredagsFisk samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige, men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Og der medfølger alle nødvendige ingredienser og tilbehør til ét måltid. Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Skindstegt kulmule med salat af kikærter, tangpesto og hytteost – dertil stegt hjertesalat med parmesan Se opskrift
  • Skindstegt filet af kuller med humus, saltmandler, salat og blåbærvinaigrette Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
Ca. 30 min
249 kr 124 kr
4 1
Ca. 30 min
339 kr 85 kr
  • Rødspætte med ratatouille samt cous-cous ”salat” Rødspætte med ratatouille samt cous-cous ”salat”
  • Kuller med persille smør, ærtepure og persille kartofler Kuller med persille smør, ærtepure og persille kartofler

KlarParatKassen

Uge 20
×

KlarParatKassen

KlarParatKassen er en færdig måltidsløsning med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for.

Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Der følger altid en tilberedningsvejledning (ovnens temperatur, anretning m.m.) med kassen og vejledningen mailes også til dig inden levering.

KlarParatKassen til 2 pers. indeholder 300 g fisk
KlarParatKassen til 4 pers. indeholder 600 g fisk

Se de kommende ugers indhold her

Luk
Indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på. Læs mere
Måltider: Uge 20 Uge 21
  • Rødspætte med ratatouille samt cous-cous ”salat” Se opskrift
  • Kuller med persille smør, ærtepure og persille kartofler Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
ca. 20 min.
188 kr 94 kr
4 1
ca. 20 min.
308 kr 77 kr