0

MåltidsKasser

Lad Skagenfood stå for maden! Vælg imellem 11 forskellige og smagfulde måltidskasser – og find den måltidskasse som passer Jer bedst. Vælg mellem 1-2-3-4-5 personer og 1-2-3-4 dage. Du får fornyet inspiration og spændende opskrifter med havfrisk fisk, dansk kød og masser af grøntsager. Som altid har Skagenfood gratis fragt og ingen binding!

NYHED: ”Vælg-Selv Kassen” - en fleksibel familiemåltidskasse hvor det er dig der vælger, hvad der skal på bordet! Find ”Vælg-Selv Kassen” her!

Viser 11 ud af 11 måltidskasser
En fleksibel måltidskasse
3 - 4 dage
2 - 4 pers.
Vælg-Selv Kassen
En fleksibel familiemåltidskasse hvor du vælger, hvad der skal på bordet
559
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 63 kr. pr. kuvert
Inspirerende og grønne måltider
3 - 4 dage
2 - 5 pers.
LynKassen by Louisa Lorang
Simple hverdagsretter med et tvist af kærlighed fra den store verden. Kassens retter har en tilberedningstid på 20-30 min.
523
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 53 kr. pr. kuvert
Havfrisk hverdagsgastronomi
2 - 3 dage
2 - 4 pers.
Skagen Måltidskassen
Havfriske fisk i klassiske og nye variationer. SkagenKassen har et inspirerende fiskeunivers. Suppler evt. med en øko færdigret.
421
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 72 kr. pr. kuvert
Kalorielet uden kompromis
3 - 4 dage
1 - 4 pers.
600 Kcal. Kassen
Til dig der gerne vil spise varieret, men ikke for meget. Måltidskassen indeholder smagfulde og mættende måltider med 500-600 kcal pr. pers.
356
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 61 kr. pr. kuvert
3 dage
2 - 4 pers.
Favorit Måltidskassen
Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.
585
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 67 kr. pr. kuvert
100% økologi
3 - 4 dage
1 - 4 pers.
Ekstra Grøn hverdag - Måltidskassen
Til dig der ønsker en mere grøn livsstil med friskfanget fisk, mindre kød og 100% økologi. Hurtige måltider uden kompromis. Måltidskassen indeholder smagfulde og mættende måltider med 600-900 kcal pr. pers.
363
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 63 kr. pr. kuvert
Danmarks billigste måltidskasse
4 dage
2 - 4 pers.
Budget Familie Kassen
Danmarks billigste måltidskasse. Til dig, der gerne vil være mæt på budget - uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. Nemme hverdagsretter på 30 min.
379
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 39 kr. pr. kuvert
Happy airfrying!
4 dage
2 - 4 pers.
Airfryer Budget Kassen by Britt
NYHED: Danmarks første måltidskasse dedikeret 100% til airfryeren. Til dig, der gerne vil inspireres til nye måder at bruge din airfryer på samt blive mæt på budget - uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. Nemme hverdagsretter på 30-40 min.
479
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 46 kr. pr. kuvert
Fisk og plantebaseret
3 dage
1 - 4 pers.
Pescetar Måltidskassen
Her får du 2 måltider med fisk og 1 grøn vegetarret. PescetarKassen er fuld af fisk og grønt - og med et lavere klimaaftryk.
379
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 64 kr. pr. kuvert
3 - 4 dage
2 - 4 pers.
MK MåltidsKassen
Grønne, smagfulde og proteinrige måltider med fokus på Michelle Kristensens kostsprincipper.
506
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 70 kr. pr. kuvert
3 - 4 dage
2 - 3 pers.
Uden tilsat sukker Kassen
Spis efter Diabetesforeningens principper om grønt, sundt fedt, gode kulhydrater og ingen sukker. Udarbejdet med Diabetesforeningen og EASIS.
445
kr.
Inkl. gratis fragt
Fra 62 kr. pr. kuvert

Nedenstående kasser matcher ikke dine valgte kriterier

Måltidskasser: Nem, inspirerende og varieret aftensmad

Aftensmaden er et vigtigt måltid i mange danske husstande - her samler vi familien om spisebordet og snakker om dagen, imens vi nyder den hjemmelavede aftensmad. Dog kan aftensmaden hurtigt blive en sur pligt for mange af os, fordi hverdagen er presset med transport, indkøb, lektier og sport, hvilket ikke giver tid og overskud i køkkenet – som mange af os faktisk ønsker.

Med en af de mange måltidskasser fra Skagenfood slipper du for at handle ind til aftensmaden, i stedet for får du leveret inspirerende måltider til døren, som passer til dig og din familie. Det giver dig mere frihed og overskud i den ellers så travle hverdag

En madkasse eller måltidskasse er en rigtig god løsning, hvis du føler, at det kan være svært at finde inspiration til aftensmaden. Prøv at forestille dig at komme hjem fra arbejde, og så er der en, som allerede har planlagt dine aftensmadmåltider, købt ind til det, og leveret det foran din hoveddør – alt sammen uden at du har skullet planlægge eller bekymre dig! Nemt ikke? Hvis vi så fortsætter denne leg, så forestil dig, at der 30 min. senere står et nyt, spændende og inspirerende aftensmadmåltid på bordet bestående af økologiske sæsonvarer.* (Budget Familie Kassen består af både økologiske og konventionelle råvarer). Det gør det hele endnu bedre!

Med Skagenfoods måltidskasser kan du bevare madlavningslysten og udvide dine evner i køkkenet. Bestil en måltidskasse fra Skagenfood i dag og få mere tid til familien, mens du får ny inspiration på spisebordet samt sund, hurtig, lækker og nem aftensmad.

Hvad er fordelene ved en måltidskasse?

En måltidskasse kan være en god måde at få afprøvet nye retter fra hele verdenen - dette er en stor fordel, hvis du er blevet træt af spaghetti med kødsovs, men ikke selv kan finde ny inspiration til aftensmaden. Hos Skagenfood har vi stor variation i retterne, hvilket vi tror, er en god tilgang til en sundere livsstil. Og med næsten 12.000 opskrifter udarbejdet af professionelle kokke har vi leveret varierende måltider til danskerne i mere end 20 år – og kartoteket vokser stadig!

Hos Skagenfood modtager du også årstidernes bedste frugter og grøntsager, når de er i sæson. De bedste måltidskasser er dem, som introducerer os og vores børn for et bredt udvalg af mad og smagsoplevelser, hvilket godt kan være svært, når man selv skal finde inspiration til aftensmaden.
En anden, men ikke uvæsentlig, fordel ved en måltidskasse fra Skagenfood er en markant reducering af madspild. Kassen indeholder præcis det, som passer til det antal personer og de dage, som du har valgt. Måltidskasserne gør det altså billigere at spise varieret, uden at du står tilbage med en masse grøntsager, som du ikke får brugt og derfor må smide ud.

Ingen binding: Skift måltidskasse, pause en levering eller opsig når det passer dig!

Du kan bestille dine måltidskasser som enkeltlevering – eller som abonnement. De fleste af vores kunder vælger et abonnement med levering hver uge, ulige uger, lige uger (levering hver 14. dag) eller levering hver 4. uge. Vigtigst af alt, så er der INGEN BINDING – du kan opsige dit abonnement, lige når det passer dig. Du kan også skifte dit abonnement eller afmelde en levering, hvis du er på ferie – valget er dit! Vi leverer kun måltidskasser, når det passer dig!

Fokus på frisk fisk og økologiske grøntsager

Frisk fisk er vores fundament! Vi bor på havnen i det nordligste Jylland, i den lille fiskerby kaldet Strandby – lige syd for Skagen. Hver morgen ser vi dagens fangst komme i havn, og hovedparten af vores fisk bliver dagligt fileteret i hånden heroppe i Strandby. Det gør vi, fordi vi synes, kvaliteten bliver bedre, når fisken er håndskåret.

Selvom vi, i Danmark, er omgivet af hav og fisk – så er det ikke alle danskere, som har adgang til ”rigtig” pivfrisk fisk! Hos Skagenfood får du IKKE vakuumpakket fisk, som du kender fra supermarkedet – Skangenfood leverer KUN frisk skånsomt fanget fisk, leveret på is, ligesom du kender fra fiskehandleren eller fiskebilen. Vi har bare gjort det nemmere for dig at få frisk fisk i hverdagen.

Fisk indeholder ting, som kroppen har brug for, og ting som er svære at få fra andre fødevarer – f.eks. fiskeolier, D-vitamin og jod. Spiser du fisk flere gange ugentligt, så mindskes risikoen for at få bl.a. hjerte-kar-sygdomme. De officielle kostråd guider os til at spise fisk minimum to gange om ugen. Bestiller du en måltidskasse fra Skagenfood, så får du altid sæsonfriske fisk! Du behøver ikke at være en erfaren kok for at kunne tilberede alverdens fisk. Den medfølgende opskrift gør det let for dig – det lover vi! Hvis du er i tvivl om opskrifterne, så tag et kig i vores opskriftskartotek, og se hvor let det er at lave hjemmelavet aftensmad med fisk!

Fisk er mere end rødspætter, dåsemakrel, laks og fiskefrikadeller – de danske spisefisk tæller bl.a. også ising, kulmule, lyssej, kuller og helleflynder – og de smager fantastisk!

Vi elsker også økologiske fødevarer og derfor anvender Skagenfood økologiske frugter, grøntsager og kolonialvarer i langt de fleste måltidskasser (Budget Familie Kassen er den eneste måltidskasse som består af både økologiske og konventionelle råvarer). Økologi har mange fordele for dig – f.eks. bidrager du til et bedre miljø, renere grundvand og en bedre dyrevelfærd samtidig med, at du undgår sprøjtemidler, GMO’er og tilsætningsstoffer. Økologi er din sikkerhed for bæredygtige fødevarer.

Hjemmelavet aftensmad uden besvær

Danskere spiser generelt for lidt frugt, grøntsager og fisk - til gengæld spiser vi for meget salt, sukker og mættet fedt. En varieret kost spiller en vigtig rolle for vores helbred – og kosten er vejen til fysisk og psykisk velvære! Ofte har vi behov for en nem og hurtig aftensmad, men det behøver ikke at være ensbetydende med usund fastfood.

Vi vil gerne selv lave aftensmaden, men vi mangler inspiration, tid, overskud og idéer. Vores sunde måltidskasser er den lette vej til nem og hurtig hverdagsmad. Og vælger du en måltidskasse fra Skagenfood, får du mere og bedre fisk på tallerkenen! Fisk har mange kvaliteter - den er sund, velsmagende, bæredygtig og vild! Fisken er en del af vores naturlige lokale råvaregrundlag.

11 forskellige måltidskasser

Skagenfood tilbyder 11 forskellige måltidskasser - og den rigtige måltidskasse for dig er den, som passer til dit behov og dine vaner. Vi tror på, at pris, smag og indhold skal hænge sammen – og det gør de hos os. Vores sunde måltidskasser er den lette vej til nem og hurtig hverdagsmad - hvad enten du er interesseret i en billig måltidskasse til én person, en vegetarisk måltidskasse til en hel familie eller en af vores klassiske måltidskasser.

Frisk fisk er vores fundament, men vi har udviklet vores måltidskasser til også at favne andet. Vores fokus på gode madoplevelser samt sunde, friske og inspirerende råvarer er naturligvis forblevet uændret. Hvis du ikke er til hverken fisk, fjerkræ eller kød, kan du overveje vores 100% økologiske vegetar måltidskasse, som strutter af sundhed og følger de officielle kostråd. Fælles for alle vores måltidskasser er, at indholdet varierer fra uge til uge, de indeholder friske råvarer og har en max. tilberedningstid på 30 minutter, da vi mener, aftensmad bør være nemt, sundt og hurtigt.

Prøv en måltidskasse med masser af fisk! I Skagen Måltidskassen, Favorit Måltidskassen eller Pescetar Måltidskassen får du havfriske fisk i klassiske og nye variationer! Kasserne passer godt til familier og par, som sætter pris på gode madoplevelser med fisk.

Med Ekstra Grøn hverdag Måltidskassen eller Lyn Måltidskassen får du ny inspiration til velsmagende, grønne spiseoplevelser i din hverdag! Kasserne passer godt til familier med små og store børn, som gerne vil have inspirerende hverdagsretter med et twist. Sidste nye måltidskasse er vores prisvenlige budgetkasse kaldet Budget Familie Kassen. Denne kasse indeholder konventionelt kød samt både økologiske og konventionelle grøntsager.

Ønsker du at spise grønt, kalorielet eller har du andre specielle kostvaner, kan du prøve MK MåltidsKassen, Uden tilsat sukker Kassen eller 600 Kcal. Kassen.

Måltidskasser som passer til 1, 2, 3, 4 eller 5 personer!

En måltidskasse skal passe til dine og din families behov. Hvis du vælger en måltidskasse fra Skagenfood, er det fordi, du gerne vil have kvaliotetsråvarer og evt. også frisk fisk. Vi har måltidskasser til 1 person, 2 personer, 3 personer (eller 2 voksne og 2 små børn), 4 personer eller 5 personer – og du kan få måltidskasserne til 1 dag, 2 dage, 3 dage eller 4 dage. Du bestemmer hvor mange personer og dage, du vil have! Du burde kunne finde en måltidskasse, som passer til dine og din families vaner og behov.

Generelt tager de fleste af retterne i måltidskasserne omkring 20-30 min. at tilberede. Hvis 30 minutter er for lang tid, så tilbyder vi også Just Heat og 15 min. Kasser. Her skal du oftest bare varme retterne, koge tilbehøret og anrette maden. 

Hvad indeholder en måltidskasse?

En måltidskasse fra Skagenfood indeholder friske grøntsager, fersk kød/fisk (medmindre du vælger Vegetar Måltidskassen), kolonialvarer samt en madplan med opskrifter til de antal måltider, du har bestilt. En komplet aftensmad-løsning leveret direkte til din hoveddør, sådan at du undgår stress og indkøb. I enkelte Måltidskasser, som f.eks. Just Heat Måltidskassen, er maden allerede tilberedt, så du blot skal opvarme retterne og koge tilbehøret.

Gratis fragt – levering direkte til din hoveddør

Skagenfood er din vej til friske råvarer, nye aftensmadsidéer og sunde måltidskasser. Måltidskasserne bliver leveret lige til døren i hele landet – med undtagelse af ikke-brofaste øer. Leveringen af måltidskasserne foregår i flamingokasser, hvor råvarerne sagtens kan holde sig friske, indtil du kommer hjem fra arbejde, hvis ikke du er hjemme, når leveringen af måltidskassen sker.

Levering af måltidskasser foregår som regel om natten, og fragten er ALTID gratis. Den pris, som du ser på vores måltidskasser, er altså inkl. fragt, og der kommer ikke yderligere skjulte omkostning til emballage. Det, synes vi, er mest fair, sådan at du altid ved, hvad det koster at købe en måltidskasse hos Skagenfood. Levering sker oftest mandag eller tirsdag – dog kan enkelte kasser også leveres fredag. Måltidskasserne stilles ved din hoveddør, men det er også muligt at angive et andet sted – f.eks. i et skur, ved bagdøren, i en opgang, på en terrasse eller et andet skjult sted.

Dansk firma med mere end 20 års erfaring

Skagenfood blev etableret i 2001 og har i dag godt 20.000 kunder på abonnement med en måltidskasse eller fiskepakke. I mere end 20 år har vi sikret, at danskerne har fået mere og bedre fisk på tallerkenen! Vi bor på havnen i det nordligste Jylland, i den lille fiskerby Strandby - her deler vi mursten med fiskeauktionen. Vores virksomhed er danskejet og en del af Salling Group (som bl.a. står for Føtex, Bilka og BR

Har du brug for hjælp?

Hos Skagenfood har vi mange selvbetjeningsmuligheder. Du kan altid redigere, ferieafmelde eller ændre dit abonnement på vores hjemmeside eller via vores app til Android og iPhone. Men du kan altid komme til at tale med et rigtigt menneske – så har du et spørgsmål, som hjemmesiden ikke kan svare på, så kontakt vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne, og vi besvarer alle mails i løbet af 24 timer på hverdage.