Nulstil dit kodeord



×

MåltidsKasser

Variation i hverdagens aftensmåltider kan være en udfordring. Det skal smage godt. Uden at det tager for lang tid at tilberede. Det skal være sundt. Det skal samtidig være produceret under hensyntagen til dyr og miljø. Og gerne lokalt. Og endelig skal det være rimelig i pris. Det er vildt spændende at lave MåltidsKasser og vi håber at du finder en variant der passer dig.

  • Skærising med aspargesrisotto, pecorino Romano og rucola Skærising med aspargesrisotto, pecorino Romano og rucola
  • Mexicansk fajitakrydret kuller en papilotte med majs, ris og kidney bønner Mexicansk fajitakrydret kuller en papilotte med majs, ris og kidney bønner
  • Stegt mørksej med dukkahstegte østershatte, nye løg og spinat Stegt mørksej med dukkahstegte østershatte, nye løg og spinat
  • Stegt kulmule mujaddara med Mutabbal Stegt kulmule mujaddara med Mutabbal

SkagenKassen

Uge 21
×

SkagenKassen

  • 2 måltider med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende opskrifter, der giver dig smagsoplevelser, du ikke troede var mulige med fisk. Læs mere
Måltider: Uge 21 Uge 22
  • Skærising med aspargesrisotto, pecorino Romano og rucola Se opskrift
  • Mexicansk fajitakrydret kuller en papilotte med majs, ris og kidney bønner Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 2
Ca. 30 min
329 kr 82 kr
3 2
Ca. 30 min
414 kr 69 kr
4 2
Ca. 30 min
469 kr 59 kr
  • Stegt laks med kartofler, forårssalat og majssauce Stegt laks med kartofler, forårssalat og majssauce
  • Krebinetter med spaghetti, tomatpesto og grønne asparges Krebinetter med spaghetti, tomatpesto og grønne asparges
  • Stegt kyllingebryst i Sweet'n'sour sauce Stegt kyllingebryst i Sweet'n'sour sauce
  • Majsstegte rødspættefileter med majsfrikassé, løg og knuste kartofler Majsstegte rødspættefileter med majsfrikassé, løg og knuste kartofler
  • Caribbean kyllingelår med varm peberfrugtrelish og stegte kartofler Caribbean kyllingelår med varm peberfrugtrelish og stegte kartofler
  • Hakkebøf Provencale med linquine og stegte courgetter Hakkebøf Provencale med linquine og stegte courgetter

LynKassen

Uge 21
×

LynKassen

  • MåltidsKasse til 3 el. 4 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Max 20-30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Suppler med ekstra + FRUGT

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom.

Luk
Skal det gå hurtigt, uden at der gås på kompromis med smag og kvalitet, ja så skal du vælge LynKassen. LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på max 20-30 minutter. En populær familiekasse. Læs mere
Måltider: Uge 21 Uge 22
  • Majsstegte rødspættefileter med majsfrikassé, løg og knuste kartofler Se opskrift
  • Caribbean kyllingelår med varm peberfrugtrelish og stegte kartofler Se opskrift
  • Hakkebøf Provencale med linquine og stegte courgetter Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 20-30 min
431 kr 72 kr
2 3
Ca. 20-30 min
480 kr 80 kr
Frugt
3 3
Ca. 20-30 min
498 kr 55 kr
3 3
Ca. 20-30 min
549 kr 61 kr
Frugt
4 3
Ca. 20-30 min
564 kr 47 kr
4 3
Ca. 20-30 min
653 kr 54 kr
Frugt
  • Fiskefrikadeller med Fiskefrikadeller med "blomkålsremoulade" og gulerodssalat med jordnødder
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat
  • HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler med basilikum og salat af peber, tomat og rødløg HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler med basilikum og salat af peber, tomat og rødløg
  • Ovnbagt laks med spaghetti og Skagenfood tomatsugo dertil tomatsalat med frisk mozzarella Ovnbagt laks med spaghetti og Skagenfood tomatsugo dertil tomatsalat med frisk mozzarella
  • HEAT: Chili con carne HEAT: Chili con carne
  • HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille

FamilieKassen X-Lyn

Uge 21
×

FamilieKassen X-Lyn

Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt!

FamilieKassen består af 3 måltider:

  • 2 færdiglavede Heat måltider med kød eller fjerkræ, som blot skal varmes, samt tilbehør og ekstra grønt i form af f.eks. børnevenligt gnavegrønt eller en sund salat
  • 1 børnevenligt måltid med fisk, som du selv skal tilberede

Med FamilieKassen får du 2 Heat måltider, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 1 børnevenligt måltid med fisk, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer, men uden Ø-mærke (vi arbejder på at få den del af certificeringen på plads hurtigst muligt)
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Børnevenligt måltid

  • 1 måltid med fisk
  • 150 g fisk pr. person og masser af økologisk grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

3 middage til 3 eller 4 pers.

FamilieKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Suppler evt. med ekstra + Frugt

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Luk
NYHED: Fra uge 19! MåltidsKassen til travle børnefamilier, hvor nem, sund og økologisk aftensmad kan serveres på 15 min. sammen med et grønt pift. Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt! Læs mere
Måltider: Uge 21 Uge 22
  • Fiskefrikadeller med "blomkålsremoulade" og gulerodssalat med jordnødder Se opskrift
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat Se opskrift
  • HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler med basilikum og salat af peber, tomat og rødløg Se opskrift
  • Ovnbagt laks med spaghetti og Skagenfood tomatsugo dertil tomatsalat med frisk mozzarella Se opskrift
  • HEAT: Chili con carne Se opskrift
  • HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
3 3
Ca. 30 min
629 kr 70 kr
3 3
Ca. 30 min
718 kr 80 kr
Frugt
4 3
Ca. 30 min
749 kr 62 kr
4 3
Ca. 30 min
838 kr 70 kr
Frugt
  • Stegt laks med kartofler, forårssalat og majssauce Stegt laks med kartofler, forårssalat og majssauce
  • Krebinetter med spaghetti, tomatpesto og grønne asparges Krebinetter med spaghetti, tomatpesto og grønne asparges
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat
  • Stegt kyllingebryst i Sweet'n'sour sauce Stegt kyllingebryst i Sweet'n'sour sauce
  • Majsstegte rødspættefileter med majsfrikassé, løg og knuste kartofler Majsstegte rødspættefileter med majsfrikassé, løg og knuste kartofler
  • Caribbean kyllingelår med varm peberfrugtrelish og stegte kartofler Caribbean kyllingelår med varm peberfrugtrelish og stegte kartofler
  • HEAT: Chili con carne HEAT: Chili con carne
  • Hakkebøf Provencale med linquine og stegte courgetter Hakkebøf Provencale med linquine og stegte courgetter

Heat & Cook kassen

Uge 21
×

Heat & Cook kassen

– lidt nemmere

2 eller 3 dage med fisk, kød og fjerkræ, som du selv skal lave + 1 dag med en lækker økologisk færdigret, som er klar på 15 min.

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer, men uden Ø-mærke (Vi arbejder på at få den del af certificeringen på plads hurtigst muligt).
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

 

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Vælg mellem 3 eller 4 middage til 2, 3 eller 4 pers.

Heat & Cook kassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Luk
Heat & Cook kassen er til den travle familie, der sætter pris på god, sund og varieret mad. Her får du en kasse, hvor et af ugens måltider blot skal varmes op og serveres for familien....15 min. og voilá! Læs mere
Måltider: Uge 21 Uge 22
  • Majsstegte rødspættefileter med majsfrikassé, løg og knuste kartofler Se opskrift
  • Caribbean kyllingelår med varm peberfrugtrelish og stegte kartofler Se opskrift
  • HEAT: Chili con carne Se opskrift
  • Hakkebøf Provencale med linquine og stegte courgetter Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 10-30 min.
488 kr 81 kr
2 3
Ca. 10-30 min.
537 kr 90 kr
Frugt
3 3
Ca. 10-30 min.
562 kr 62 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
611 kr 68 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
660 kr 55 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
749 kr 62 kr
Frugt
2 4
Ca. 10-30 min.
569 kr 71 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
709 kr 59 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
758 kr 63 kr
Frugt
4 4
Ca. 10-30 min.
819 kr 51 kr
4 4
Ca. 10-30 min.
908 kr 57 kr
Frugt
  • Klassisk karrysuppe med pocheret frilandskylling og ris Klassisk karrysuppe med pocheret frilandskylling og ris
  • Mexicansk fajitakrydret kuller en papilotte med majs, ris og kidney bønner Mexicansk fajitakrydret kuller en papilotte med majs, ris og kidney bønner
  • Grillet hakkebøf med hvide asparges, ærtespirer, sesam/soyasauce og kartofler Grillet hakkebøf med hvide asparges, ærtespirer, sesam/soyasauce og kartofler
  • Stegt mørksej med dukkahstegte østershatte, nye løg og spinat Stegt mørksej med dukkahstegte østershatte, nye løg og spinat
  • Gnocchetti med kylling, løg og karse Gnocchetti med kylling, løg og karse
  • Skagenfood boller i karry med æble-gulerodssalat og ristede cashewnødder Skagenfood boller i karry med æble-gulerodssalat og ristede cashewnødder

FavoritKassen

Uge 21
×

FavoritKassen

  • 2 el. 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring og er en populær familiekasse med variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Læs mere
Måltider: Uge 21 Uge 22
  • Klassisk karrysuppe med pocheret frilandskylling og ris Se opskrift
  • Mexicansk fajitakrydret kuller en papilotte med majs, ris og kidney bønner Se opskrift
  • Grillet hakkebøf med hvide asparges, ærtespirer, sesam/soyasauce og kartofler Se opskrift
    Dette måltid indgår i kasser til min. 3 dage
  • Stegt mørksej med dukkahstegte østershatte, nye løg og spinat Se opskrift
  • Gnocchetti med kylling, løg og karse Se opskrift
  • Skagenfood boller i karry med æble-gulerodssalat og ristede cashewnødder Se opskrift
    Dette måltid indgår i kasser til min. 3 dage
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 2
Ca. 30 min
336 kr 84 kr
2 2
Ca. 30 min
385 kr 96 kr
Frugt
4 2
Ca. 30 min
479 kr 60 kr
4 2
Ca. 30 min
568 kr 71 kr
Frugt
2 3
Ca. 30 min
485 kr 81 kr
2 3
Ca. 30 min
534 kr 89 kr
Frugt
4 3
Ca. 30 min
665 kr 55 kr
4 3
Ca. 30 min
754 kr 63 kr
Frugt
  • Skærising med aspargesrisotto, pecorino Romano og rucola Skærising med aspargesrisotto, pecorino Romano og rucola
  • Stegt mørksej med dukkahstegte østershatte, nye løg og spinat Stegt mørksej med dukkahstegte østershatte, nye løg og spinat

FredagsFisk

Uge 21
×

FredagsFisk

  • 1 måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Der veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, havtaske, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i FredagsFisk samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
FredagsFisk er perfekt som forkælelse til weekenden og som gæstemad! FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige, men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Og der medfølger alle nødvendige ingredienser og tilbehør til ét måltid. Læs mere
Måltider: Uge 21 Uge 22
  • Skærising med aspargesrisotto, pecorino Romano og rucola Se opskrift
  • Stegt mørksej med dukkahstegte østershatte, nye løg og spinat Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
Ca. 30 min
249 kr 124 kr
4 1
Ca. 30 min
339 kr 85 kr
  • Bagt rødspætte med citron smør, løg og ærter samt pasta med krydderurter og tomater Bagt rødspætte med citron smør, løg og ærter samt pasta med krydderurter og tomater
  • Bagt lyssej på bund af bønner og linser med purløgssauce og brød Bagt lyssej på bund af bønner og linser med purløgssauce og brød

KlarParatKassen

Uge 21
×

KlarParatKassen

KlarParatKassen er en færdig måltidsløsning med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for.

Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Der følger altid en tilberedningsvejledning (ovnens temperatur, anretning m.m.) med kassen og vejledningen mailes også til dig inden levering.

KlarParatKassen til 2 pers. indeholder 300 g fisk
KlarParatKassen til 4 pers. indeholder 600 g fisk

Se de kommende ugers indhold her

Luk
Indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på. Læs mere
Måltider: Uge 21 Uge 22
  • Bagt rødspætte med citron smør, løg og ærter samt pasta med krydderurter og tomater Se opskrift
  • Bagt lyssej på bund af bønner og linser med purløgssauce og brød Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
ca. 20 min.
185 kr 92 kr
4 1
ca. 20 min.
303 kr 76 kr
  • Salmon Speciale Laksepizza med Serrano-skinke, rød peberfrugt og basilikum Salmon Speciale Laksepizza med Serrano-skinke, rød peberfrugt og basilikum
  • Kaptajn Kullers fiskelasagne med æg, spinat & bagte tomater Kaptajn Kullers fiskelasagne med æg, spinat & bagte tomater

BørneKassen

Uge 21
×

BørneKassen

BørneKassen har alt hvad du skal bruge til sunde, sjove og nemme måltider til 4 personer (2 voksne og 2 børn).

I kassen er der en lækker opskrift, der er let at tilberede og smager fantastisk. Kassen er en rigtig god introduktion til gode og sunde madoplevelser med fisk for hele familien.

Vi har lavet og testet alle opskrifterne, så børn kan lave dem med succes allerede fra de er ca. 8-10 år gamle - evt. med en lille smule voksenhjælp.

Med hver kasse får du alt, hvad du skal bruge til opskriften i ugens BørneKasse. Du skal blot selv have almindelige basisvarer som olie, smør, salt og peber i dit køkken.

Luk
Indeholder alt hvad du skal bruge til et sundt og sjovt måltid med fisk.

I kassen er der en lækker opskrift, der er let at tilberede og smager fantastisk. Kassen er en rigtig god introduktion til gode og sunde madoplevelser med fisk for hele familien. Læs mere
Måltider: Uge 21 Uge 22
  • Salmon Speciale Laksepizza med Serrano-skinke, rød peberfrugt og basilikum Se opskrift
  • Kaptajn Kullers fiskelasagne med æg, spinat & bagte tomater Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
4 1
Ca. 30 min
230 kr 58 kr