Nulstil dit kodeord



×

MåltidsKasser

Variation i hverdagens aftensmåltid

Få en velsmagende og sund MåltidsKasse med alle ingredienser leveret lige til døren. Det er blevet lidt nemmere at spise sundt og varieret. 

Dine fordele:

  • Ingen indkøb eller madplaner
  • Lækker, afvekslende og sund aftensmad på ca. 10-30 min.
  • Altid frisk fisk
  • Altid kvalitetskød – og fjerkræ fra friland eller økologisk
  • Økologiske grøntsager og andet tilbehør
  • Gratis levering og ingen bindingsperiode

Ønsker du at se vores udvalg af fiskekasser, der ikke indeholder tilbehøret til opskrifterne, så klik her

 

  • Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat
  • Stegt laks med kikærter små peberfrugter, tomat, grønne oliven og brøndkarsesalat Stegt laks med kikærter små peberfrugter, tomat, grønne oliven og brøndkarsesalat
  • Sprødstegt kuller med tabbouleh Sprødstegt kuller med tabbouleh
  • Skindstegt kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod Skindstegt kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod

SkagenKassen

Uge 3
×

SkagenKassen

  • 2 måltider med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende opskrifter, der giver dig smagsoplevelser, du ikke troede var mulige med fisk. Læs mere
Måltider: Uge 3 Uge 4
  • Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat Se opskrift
  • Stegt laks med kikærter små peberfrugter, tomat, grønne oliven og brøndkarsesalat Se opskrift
  • Sprødstegt kuller med tabbouleh Se opskrift
  • Skindstegt kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 2
Ca. 30 min
337 kr 84 kr
3 2
Ca. 30 min
423 kr 70 kr
4 2
Ca. 30 min
479 kr 60 kr
  • Ovnbagt torsk bagt med sesam, blomkål, bønner og mild chiliyoghurt Ovnbagt torsk bagt med sesam, blomkål, bønner og mild chiliyoghurt
  • Hakkebøffer med stegt rosenkål, granatæble og flødeostcreme Hakkebøffer med stegt rosenkål, granatæble og flødeostcreme
  • Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon
  • Ovnbagt ising med mezzebagte rodfrugter og mynteyoghurtdip Ovnbagt ising med mezzebagte rodfrugter og mynteyoghurtdip
  • Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape
  • Koteletter med salviestegt gnocchi, peccorino og broccoli Koteletter med salviestegt gnocchi, peccorino og broccoli

LynKassen

Uge 3
×

LynKassen

  • MåltidsKasse til 3 el. 4 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Max 20-30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Suppler med ekstra + FRUGT

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom.

Luk
LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på max 20-30 minutter. Læs mere
Måltider: Uge 3 Uge 4
  • Ovnbagt torsk bagt med sesam, blomkål, bønner og mild chiliyoghurt Se opskrift
  • Hakkebøffer med stegt rosenkål, granatæble og flødeostcreme Se opskrift
  • Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon Se opskrift
  • Ovnbagt ising med mezzebagte rodfrugter og mynteyoghurtdip Se opskrift
  • Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape Se opskrift
  • Koteletter med salviestegt gnocchi, peccorino og broccoli Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 20-30 min
449 kr 75 kr
2 3
Ca. 20-30 min
498 kr 83 kr
Frugt
3 3
Ca. 20-30 min
517 kr 57 kr
3 3
Ca. 20-30 min
568 kr 63 kr
Frugt
4 3
Ca. 20-30 min
579 kr 48 kr
4 3
Ca. 20-30 min
668 kr 56 kr
Frugt
  • Fiskeburger med chilimayonnaise og Red Hot fries Fiskeburger med chilimayonnaise og Red Hot fries
  • HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille
  • HEAT: Murgh makhani – indisk butter chicken med ris og koriander HEAT: Murgh makhani – indisk butter chicken med ris og koriander
  • Stegt kuller med gnocchi, broccoli og rød peberfrugt Stegt kuller med gnocchi, broccoli og rød peberfrugt
  • HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og ris HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og ris
  • HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille

FamilieKassen

Uge 3
×

FamilieKassen

Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt!

FamilieKassen består af 3 måltider:

  • 2 færdiglavede Heat måltider med kød eller fjerkræ, som blot skal varmes, samt tilbehør og ekstra grønt i form af f.eks. børnevenligt gnavegrønt eller en sund salat
  • 1 børnevenligt måltid med fisk, som du selv skal tilberede

Med FamilieKassen får du 2 Heat måltider, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 1 børnevenligt måltid med fisk, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer, men uden Ø-mærke (vi arbejder på at få den del af certificeringen på plads hurtigst muligt)
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Børnevenligt måltid

  • 1 måltid med fisk
  • 150 g fisk pr. person og masser af økologisk grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

3 middage til 3 eller 4 pers.

FamilieKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Suppler evt. med ekstra + Frugt

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Luk
MåltidsKassen til travle børnefamilier, hvor nem, sund og økologisk aftensmad kan serveres på 15 min. sammen med et grønt pift. Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt! Læs mere
Måltider: Uge 3 Uge 4
  • Fiskeburger med chilimayonnaise og Red Hot fries Se opskrift
  • HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille Se opskrift
  • HEAT: Murgh makhani – indisk butter chicken med ris og koriander Se opskrift
  • Stegt kuller med gnocchi, broccoli og rød peberfrugt Se opskrift
  • HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og ris Se opskrift
  • HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
3 3
Ca. 10-30 min.
639 kr 71 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
728 kr 81 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
759 kr 63 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
848 kr 71 kr
Frugt
  • Ovnbagt torsk bagt med sesam, blomkål, bønner og mild chiliyoghurt Ovnbagt torsk bagt med sesam, blomkål, bønner og mild chiliyoghurt
  • Hakkebøffer med stegt rosenkål, granatæble og flødeostcreme Hakkebøffer med stegt rosenkål, granatæble og flødeostcreme
  • HEAT: Murgh makhani – indisk butter chicken med ris og koriander HEAT: Murgh makhani – indisk butter chicken med ris og koriander
  • Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon
  • Ovnbagt ising med mezzebagte rodfrugter og mynteyoghurtdip Ovnbagt ising med mezzebagte rodfrugter og mynteyoghurtdip
  • Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape
  • HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og ris HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og ris
  • Koteletter med salviestegt gnocchi, peccorino og broccoli Koteletter med salviestegt gnocchi, peccorino og broccoli

Heat & Cook

Uge 3
×

Heat & Cook

- lidt nemmere

2 eller 3 dage med fisk, kød og fjerkræ, som du selv skal lave + 1 dag med en lækker økologisk færdigret, som er klar på 15 min.

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer, men uden Ø-mærke (Vi arbejder på at få den del af certificeringen på plads hurtigst muligt).
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

 

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 130-150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Vælg mellem 3 eller 4 middage til 2, 3 eller 4 pers.

Heat & Cook kassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Luk
Heat & Cook kassen er til den travle familie, der sætter pris på god, sund og varieret mad. Her får du en kasse, hvor et af ugens måltider blot skal varmes op....15 min. og voilá! Læs mere
Måltider: Uge 3 Uge 4
  • Ovnbagt torsk bagt med sesam, blomkål, bønner og mild chiliyoghurt Se opskrift
  • Hakkebøffer med stegt rosenkål, granatæble og flødeostcreme Se opskrift
  • HEAT: Murgh makhani – indisk butter chicken med ris og koriander Se opskrift
  • Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon Se opskrift
  • Ovnbagt ising med mezzebagte rodfrugter og mynteyoghurtdip Se opskrift
  • Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape Se opskrift
  • HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og ris Se opskrift
  • Koteletter med salviestegt gnocchi, peccorino og broccoli Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 10-30 min.
498 kr 83 kr
2 3
Ca. 10-30 min.
547 kr 91 kr
Frugt
3 3
Ca. 10-30 min.
571 kr 63 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
621 kr 69 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
670 kr 56 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
759 kr 63 kr
Frugt
2 4
Ca. 10-30 min.
579 kr 72 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
719 kr 60 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
768 kr 64 kr
Frugt
4 4
Ca. 10-30 min.
829 kr 52 kr
4 4
Ca. 10-30 min.
918 kr 57 kr
Frugt
  • Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat
  • Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon
  • Kyllingelår med ranch, hokaidogratin og stegte kartofler Kyllingelår med ranch, hokaidogratin og stegte kartofler
  • Sprødstegt kuller med tabbouleh Sprødstegt kuller med tabbouleh
  • Frilandsgrisenakke stegt med Dijon, serveret med fettuccine, palmekål & svampe Frilandsgrisenakke stegt med Dijon, serveret med fettuccine, palmekål & svampe
  • Panisse-stegt kyllingelår med gulerods-kikærtesalat Panisse-stegt kyllingelår med gulerods-kikærtesalat

FavoritKassen

Uge 3
×

FavoritKassen

  • 2 el. 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring og er en populær familiekasse med variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Læs mere
Måltider: Uge 3 Uge 4
  • Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat Se opskrift
  • Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon Se opskrift
  • Kyllingelår med ranch, hokaidogratin og stegte kartofler Se opskrift
    Dette måltid indgår i kasser til min. 3 dage
  • Sprødstegt kuller med tabbouleh Se opskrift
  • Frilandsgrisenakke stegt med Dijon, serveret med fettuccine, palmekål & svampe Se opskrift
  • Panisse-stegt kyllingelår med gulerods-kikærtesalat Se opskrift
    Dette måltid indgår i kasser til min. 3 dage
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 2
Ca. 30 min
343 kr 86 kr
2 2
Ca. 30 min
392 kr 98 kr
Frugt
4 2
Ca. 30 min
491 kr 61 kr
4 2
Ca. 30 min
578 kr 72 kr
Frugt
2 3
Ca. 30 min
495 kr 82 kr
2 3
Ca. 30 min
544 kr 91 kr
Frugt
4 3
Ca. 30 min
677 kr 56 kr
4 3
Ca. 30 min
766 kr 64 kr
Frugt
  • Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat
  • Skindstegt kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod Skindstegt kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod

FredagsFisk

Uge 3
×

FredagsFisk

  • 1 måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Der veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, havtaske, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i FredagsFisk samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige, men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Og der medfølger alle nødvendige ingredienser og tilbehør til ét måltid. Læs mere
Måltider: Uge 3 Uge 4
  • Salat af bagt torsk med couscous, fennikel og tomat Se opskrift
  • Skindstegt kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
Ca. 30 min
249 kr 124 kr
4 1
Ca. 30 min
339 kr 85 kr
  • Græskarsuppe med bagt kulmule, sprød bacon og grovbrød Græskarsuppe med bagt kulmule, sprød bacon og grovbrød
  • Rødspættefilet med citronsmør, saute af ærter og løg samt små kartofler Rødspættefilet med citronsmør, saute af ærter og løg samt små kartofler

KlarParatKassen

Uge 3
×

KlarParatKassen

KlarParatKassen er en færdig måltidsløsning med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for.

Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Der følger altid en tilberedningsvejledning (ovnens temperatur, anretning m.m.) med kassen og vejledningen mailes også til dig inden levering.

KlarParatKassen til 2 pers. indeholder 300 g fisk
KlarParatKassen til 4 pers. indeholder 600 g fisk

Se de kommende ugers indhold her

Luk
Indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på. Læs mere
Måltider: Uge 3 Uge 4
  • Græskarsuppe med bagt kulmule, sprød bacon og grovbrød Se opskrift
  • Rødspættefilet med citronsmør, saute af ærter og løg samt små kartofler Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
ca. 20 min.
188 kr 94 kr
4 1
ca. 20 min.
308 kr 77 kr