0

MåltidsKasser

Få en lettere hverdag med sunde måltidskasser fra Skagenfood. 100% økologisk grønt og kolonial. Måltidskasserne indeholder alle råvarer og varierede opskrifter, så du er klar til at lave aftensmaden. Vælg mellem alle de spændende måltidspakker, hvor du finder alt fra friske fisk til vegetarretter. Vælg din favorit herunder og få måltidskassen leveret lige til døren.

Filtrer
null pers., dage
Antal personer
1
2
3
4
5
Antal dage
Find kasser med

Masser af fisk ❤️

Størst forkælelse

Mest variation

Familievenligt 👪

15 - 20 min. Kasser 🕑

Masser af grønt

Mest bæredygtigt

Færre kalorier

Sport & Fitness 🏃

Anvend
Skagen Måltidskassen, MåltidsKasser

Skagen Måltidskassen

Havfriske fisk i klassiske og nye variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers. OBS: Du kan supplere med et øko Heat måltid.

Læs mere
87 kr. pr. kuvert
349 kr.

20 min. BørneKassen, MåltidsKasser

20 min. BørneKassen

Lavet til den travle børnefamilie. Nemt og ULTRA børnevenligt. 2 færdiglavede måltider og 1 måltid du selv skal tilberede. Ca. 20 min. tilberedning.

Læs mere
93 kr. pr. kuvert
557 kr.

Klima Måltidskassen, MåltidsKasser

Klima Måltidskassen

NYHED: Velsmagende, varieret kost der ikke udleder flere drivhusgasser end kloden kan tåle, hvis vi skal opfylde målene fra Paris-aftalen.

Læs mere
92 kr. pr. kuvert
366 kr.

Pescetar Måltidskassen, MåltidsKasser

Pescetar Måltidskassen

Her får du måltider med fisk og grønt. 2 dage med fisk og 1 dag med en grøn vegetarret. PescetarKassen er både sund og med et lavere klimaaftryk.

Læs mere
103 kr. pr. kuvert
309 kr.

Go Green Måltidskassen, MåltidsKasser

Go Green Måltidskassen

Grønne måltider der smager. Pivfriske fisk, kød og en grøn vegetarret. Du følger dermed De officielle Kostråd og du øger andelen af fødevarer med lave CO2 aftryk.

Læs mere
96 kr. pr. kuvert
288 kr.

Lyn Måltidskassen, MåltidsKasser

Lyn Måltidskassen

LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min.

Læs mere
77 kr. pr. kuvert
461 kr.

Just Heat Kassen, MåltidsKasser

Just Heat Kassen

Lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist.

Læs mere
106 kr. pr. kuvert
319 kr.

Just Heat Kassen + ASC laks, MåltidsKasser

Just Heat Kassen + ASC laks

NYHED som kan bestilles fra uge 2: Få lækker ASC laks sammen med Just Heat Kassen! Lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist.

Læs mere
85 kr. pr. kuvert
341 kr.

Favorit Måltidskassen, MåltidsKasser

Favorit Måltidskassen

Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.

Læs mere
85 kr. pr. kuvert
511 kr.

Vegetar Måltidskassen, MåltidsKasser

Vegetar Måltidskassen

Masser af smag og variation følger med VegetarKassen, der strutter af sundhed og har et lavt CO2 aftryk. 100% øko naturligvis :-)

Læs mere
74 kr. pr. kuvert
222 kr.

FamilieKassen X-Lyn, MåltidsKasser

FamilieKassen X-Lyn

Hurtigere end lynet. 2 måltider skal blot varmes op og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk.

Læs mere
73 kr. pr. kuvert
661 kr.

Slanke Måltidskassen, MåltidsKasser

Slanke Måltidskassen

Vil du gerne spise varieret - og ikke for meget, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet?

Læs mere
92 kr. pr. kuvert
366 kr.

Heat & Cook FamilieKassen, MåltidsKasser

Heat & Cook FamilieKassen

Hvis du sætter pris på god, sund og varieret mad. Og hvor ét af måltiderne gerne må gå lidt hurtigt.

Læs mere
85 kr. pr. kuvert
512 kr.

FredagsFisk, MåltidsKasser

FredagsFisk

Her bliver du opgraderet med en lidt dyrere fisk, afhængig af landingerne og sæsonen. FredagsFisk indeholder ét måltid.

Læs mere
128 kr. pr. kuvert
255 kr.

KlarParat Kassen, MåltidsKasser

KlarParat Kassen

Ind i ovnen i 10-20 min. KlarParat kassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, måske stege eller koge lidt - og smage til.

Læs mere
99 kr. pr. kuvert
198 kr.

Sport & Fitness Kassen til mænd, MåltidsKasser

Sport & Fitness Kassen til mænd

Nyhed fra uge 4. Det viste indhold i uge 3 er gældende for uge 4. I samarbejde med Team Danmark og udvalgte eliteatleter præsenterer vi hermed vores nye Sport & Fitness Kasse.

Læs mere
97 kr. pr. kuvert
388 kr.

Sport & Fitness Kassen til kvinder, MåltidsKasser

Sport & Fitness Kassen til kvinder

Nyhed fra uge 4. Det viste indhold i uge 3 er gældende for uge 4. I samarbejde med Team Danmark og udvalgte eliteatleter præsenterer vi hermed vores nye Sport & Fitness Kasse.

Læs mere
97 kr. pr. kuvert
388 kr.

Nedenstående abonnementer kan ikke købes med dine valgte filtre

Abonnementer som ses herunder, har ikke de valgte filtre. Hvis du ønsker et bestemt abonnement kan du gå til abonnementets side og se muligheder for personer og dage.

Vi brænder for frisk fisk og gode måltider

Vi brænder for gode måltider tilberedt af friskfanget fisk og de bedste råvarer.

Friskt fisk er vores fundament. Vi bor på havnen i det nordligste Jylland, i den lille fiskerby Strandby. Hver morgen ser vi dagens fangst komme i havn og hovedparten af vores fisk bliver dagligt fileteret i hånden heroppe i Strandby. Det gør vi, fordi vi synes kvaliteten bliver bedre, når fisken er håndskåret. Se videoen her med klip af Ingolf, der skærer nogle af vores fisk. Se video her hvor børn bliver præsenteret for forskellige fisk.

Du kan vælge fiskepakker, der kun indeholder sæsonens friske fisk inklusiv en aktuel opskrift eller du kan vælge en af vores mange lækre måltidskasser, der indeholder ALT nødvendigt tilbehør til det antal måltider og personer du ønsker. Se video her hvor børn åbner en måltidskasse og se videoen her hvor børnene laver mad sammen med huskokken Jacob.

Vores sunde måltidskasser er den lette vej til nem og hurtig hverdagsmad. Hos Skagenfood har vi et bredt udvalg af måltidskasser, hvad enten du er interesseret i en billig måltidskasse til én person, en vegetarisk måltidskasse til en hel familie eller en af vores klassiske måltidskasser. Frisk fisk er vores fundament, men vi har udviklet vores måltidskasser til også at favne andet. Vores fokus på gode madoplevelser samt sunde, friske og inspirerende råvarer er naturligvis forblevet uændret.

Hvis du ikke er til hverken fisk, fjerkræ eller kød, kan du overveje vores 100% økologiske vegetar måltidskasser, som strutter af sundhed og følger de officielle kostråd. Fælles for alle vores måltidskasser er, at indholdet varierer fra uge til uge, de indeholder friske råvarer og har en max. tilberedningstid på 30 minutter, da vi mener aftensmad bør være nemt, sundt og hurtigt.

Skagenfood er din vej til friske råvarer, nye aftensmadsidéer og sunde måltidskasser. Måltidskasserne bliver leveret lige til døren i hele landet – med undtagelse af ikke-brofaste øer. Leveringen af måltidskasserne foregår i flamingokasser, hvor råvarerne sagtens kan holde sig friske, indtil du kommer hjem, hvis ikke du er hjemme når leveringen af måltidskassen sker. Læs mere om vores leveringsbetingelser her. Bestil en måltidskasse fra Skagenfood i dag og få mere tid til familien, mens du får ny inspiration på spisebordet samt sund, hurtig, lækker og nem aftensmad.