Nulstil dit kodeord



×

MåltidsKasser

Variation i hverdagens aftensmåltider kan være en udfordring. Det skal smage godt. Uden at det tager for lang tid at tilberede. Det skal være sundt. Det skal samtidig være produceret under hensyntagen til dyr og miljø. Og gerne lokalt. Og endelig skal det være rimelig i pris. Det er vildt spændende at lave MåltidsKasser og vi håber at du finder en variant der passer dig.

  • Gratineret mørksej med porrer i stærk sumatra karry/kokossauce Gratineret mørksej med porrer i stærk sumatra karry/kokossauce
  • Sprødstegt kuller med tabbouleh Sprødstegt kuller med tabbouleh
  • Ovnbagt laks med basilikumcrust, stegte svampe og blød polenta Ovnbagt laks med basilikumcrust, stegte svampe og blød polenta
  • Sukkertang-suppe med jordskokker og porrer, dertil sprød bacon og sej-fritters Sukkertang-suppe med jordskokker og porrer, dertil sprød bacon og sej-fritters

SkagenKassen

Uge 13
×

SkagenKassen

  • 2 måltider med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende opskrifter, der giver dig smagsoplevelser, du ikke troede var mulige med fisk. Læs mere
Måltider: Uge 13 Uge 14
  • Ovnbagt laks med basilikumcrust, stegte svampe og blød polenta Se opskrift
  • Sukkertang-suppe med jordskokker og porrer, dertil sprød bacon og sej-fritters Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 2
Ca. 30 min
329 kr 82 kr
3 2
Ca. 30 min
414 kr 69 kr
4 2
Ca. 30 min
469 kr 59 kr
  • Gul peberfrugtsuppe med rød karry, ovnbagt torsk og ristede solsikkekerner Gul peberfrugtsuppe med rød karry, ovnbagt torsk og ristede solsikkekerner
  • Linguine med sauté af kylling, courgette, peberfrugt og basilikum Linguine med sauté af kylling, courgette, peberfrugt og basilikum
  • Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost
  • Stegt filet af kuller med couscous, Ras el Hanout og romainesalat Stegt filet af kuller med couscous, Ras el Hanout og romainesalat
  • Chicken Biryani Chicken Biryani
  • Skinkeschnitzel med pasta, karse og svampesauce Skinkeschnitzel med pasta, karse og svampesauce

LynKassen

Uge 13
×

LynKassen

  • MåltidsKasse til 3 el. 4 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Max 20-30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Suppler med ekstra + FRUGT

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom.

Luk
Skal det gå hurtigt, uden at der gås på kompromis med smag og kvalitet, ja så skal du vælge LynKassen. LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på max 20-30 minutter. En populær familiekasse. Læs mere
Måltider: Uge 13 Uge 14
  • Gul peberfrugtsuppe med rød karry, ovnbagt torsk og ristede solsikkekerner Se opskrift
  • Linguine med sauté af kylling, courgette, peberfrugt og basilikum Se opskrift
  • Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 20-30 min
431 kr 72 kr
2 3
Ca. 20-30 min
480 kr 80 kr
Frugt
3 3
Ca. 20-30 min
498 kr 55 kr
3 3
Ca. 20-30 min
549 kr 61 kr
Frugt
4 3
Ca. 20-30 min
564 kr 47 kr
4 3
Ca. 20-30 min
653 kr 54 kr
Frugt

FamilieKassen X-Lyn

×

FamilieKassen X-Lyn

Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt!

FamilieKassen består af 3 måltider:

  • 2 færdiglavede Heat måltider med kød eller fjerkræ, som blot skal varmes, samt tilbehør og ekstra grønt i form af f.eks. børnevenligt gnavegrønt eller en sund salat
  • 1 børnevenligt måltid med fisk, som du selv skal tilberede

Med FamilieKassen får du 2 Heat måltider, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 1 børnevenligt måltid med fisk, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer, men uden Ø-mærke (vi arbejder på at få den del af certificeringen på plads hurtigst muligt)
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Børnevenligt måltid

  • 1 måltid med fisk
  • 150 g fisk pr. person og masser af økologisk grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

3 middage til 3 eller 4 pers.

FamilieKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Suppler evt. med ekstra + Frugt

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Luk
NYHED: Fra uge 17! MåltidsKassen til travle børnefamilier, hvor nem, sund og økologisk aftensmad kan serveres på 15 min. sammen med et grønt pift. Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt! Læs mere
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
3 3
Ca. 30 min
0 kr 0 kr
3 3
Ca. 30 min
0 kr 0 kr
Frugt
4 3
Ca. 30 min
0 kr 0 kr
4 3
Ca. 30 min
0 kr 0 kr
Frugt
  • Gul peberfrugtsuppe med rød karry, ovnbagt torsk og ristede solsikkekerner Gul peberfrugtsuppe med rød karry, ovnbagt torsk og ristede solsikkekerner
  • Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost
  • HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og basmatiris HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og basmatiris
  • Linguine med sauté af kylling, courgette, peberfrugt og basilikum Linguine med sauté af kylling, courgette, peberfrugt og basilikum
  • Stegt filet af kuller med couscous, Ras el Hanout og romainesalat Stegt filet af kuller med couscous, Ras el Hanout og romainesalat
  • Chicken Biryani Chicken Biryani
  • HEAT: Tikka masala med ris og koriander HEAT: Tikka masala med ris og koriander
  • Skinkeschnitzel med pasta, karse og svampesauce Skinkeschnitzel med pasta, karse og svampesauce

Heat & Cook kassen

Uge 13
×

Heat & Cook kassen

– lidt nemmere

2 eller 3 dage med fisk, kød og fjerkræ, som du selv skal lave + 1 dag med en lækker økologisk færdigret, som er klar på 15 min.

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer, men uden Ø-mærke (Vi arbejder på at få den del af certificeringen på plads hurtigst muligt).
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

 

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Vælg mellem 3 eller 4 middage til 2, 3 eller 4 pers.

Heat & Cook kassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Luk
Heat & Cook kassen er til den travle familie, der sætter pris på god, sund og varieret mad. Her får du en kasse, hvor et af ugens måltider blot skal varmes op og serveres for familien....15 min. og voilá! Læs mere
Måltider: Uge 13 Uge 14
  • Gul peberfrugtsuppe med rød karry, ovnbagt torsk og ristede solsikkekerner Se opskrift
  • Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost Se opskrift
  • HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og basmatiris Se opskrift
  • Linguine med sauté af kylling, courgette, peberfrugt og basilikum Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 10-30 min.
488 kr 81 kr
2 3
Ca. 10-30 min.
537 kr 90 kr
Frugt
3 3
Ca. 10-30 min.
562 kr 62 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
611 kr 68 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
660 kr 55 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
749 kr 62 kr
Frugt
2 4
Ca. 10-30 min.
569 kr 71 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
709 kr 59 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
758 kr 63 kr
Frugt
4 4
Ca. 10-30 min.
819 kr 51 kr
4 4
Ca. 10-30 min.
908 kr 57 kr
Frugt
  • Gratineret mørksej med porrer i stærk sumatra karry/kokossauce Gratineret mørksej med porrer i stærk sumatra karry/kokossauce
  • Stegte kyllingelår med vietnamesisk kålsalat med nudler Stegte kyllingelår med vietnamesisk kålsalat med nudler
  • Kødboller stegt med Garam Masala med syrlige og stærke agurker samt basmatiris Kødboller stegt med Garam Masala med syrlige og stærke agurker samt basmatiris
  • Ovnbagt laks med basilikumcrust, stegte svampe og blød polenta Ovnbagt laks med basilikumcrust, stegte svampe og blød polenta
  • Southern fried chicken nuggets med stegte kartofler, ranchdressing og broccolisalat Southern fried chicken nuggets med stegte kartofler, ranchdressing og broccolisalat
  • Cajun style mørbradbøffer med ovnstegte rodfrugter og dip Cajun style mørbradbøffer med ovnstegte rodfrugter og dip

FavoritKassen

Uge 13
×

FavoritKassen

  • 2 el. 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring og er en populær familiekasse med variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Læs mere
Måltider: Uge 13 Uge 14
  • Gratineret mørksej med porrer i stærk sumatra karry/kokossauce Se opskrift
  • Stegte kyllingelår med vietnamesisk kålsalat med nudler Se opskrift
  • Kødboller stegt med Garam Masala med syrlige og stærke agurker samt basmatiris Se opskrift
    Dette måltid indgår i kasser til min. 3 dage
  • Ovnbagt laks med basilikumcrust, stegte svampe og blød polenta Se opskrift
  • Southern fried chicken nuggets med stegte kartofler, ranchdressing og broccolisalat Se opskrift
  • Cajun style mørbradbøffer med ovnstegte rodfrugter og dip Se opskrift
    Dette måltid indgår i kasser til min. 3 dage
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 2
Ca. 30 min
336 kr 84 kr
2 2
Ca. 30 min
385 kr 96 kr
Frugt
4 2
Ca. 30 min
479 kr 60 kr
4 2
Ca. 30 min
568 kr 71 kr
Frugt
2 3
Ca. 30 min
485 kr 81 kr
2 3
Ca. 30 min
534 kr 89 kr
Frugt
4 3
Ca. 30 min
665 kr 55 kr
4 3
Ca. 30 min
754 kr 63 kr
Frugt

FredagsFisk

×

FredagsFisk

  • 1 måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Der veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, havtaske, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i FredagsFisk samt frugt & grønt er 100% økologisk, men hvis kvaliteten af en økologisk vare ikke er i orden, vil vi erstatte med en konventionel vare og informere herom. 

Luk
NYHED: Fra uge 14! FredagsFisk er perfekt som forkælelse til weekenden og som gæstemad! FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige, men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Og der medfølger alle nødvendige ingredienser og tilbehør til ét måltid. Læs mere
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
Ca. 30 min
249 kr 124 kr
4 1
Ca. 30 min
339 kr 85 kr
  • Kullerfilet med hvidløgsbønner, tomatsauce og persillepasta Kullerfilet med hvidløgsbønner, tomatsauce og persillepasta

KlarParatKassen

Uge 13
×

KlarParatKassen

KlarParatKassen er en færdig måltidsløsning med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for.

Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Der følger altid en tilberedningsvejledning (ovnens temperatur, anretning m.m.) med kassen og vejledningen mailes også til dig inden levering.

KlarParatKassen til 2 pers. indeholder 300 g fisk
KlarParatKassen til 4 pers. indeholder 600 g fisk

Se de kommende ugers indhold her

Luk
Indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på. Læs mere
Måltider: Uge 13 Uge 14
  • Kullerfilet med hvidløgsbønner, tomatsauce og persillepasta Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
ca. 20 min.
185 kr 92 kr
4 1
ca. 20 min.
303 kr 76 kr
  • Stegte Rødspættefileter med kartofler, persillesovs og sprød frugtsalat Stegte Rødspættefileter med kartofler, persillesovs og sprød frugtsalat
  • Spot On Monster fiskeburger med Diablo-dip og Red Hot Fries Spot On Monster fiskeburger med Diablo-dip og Red Hot Fries

BørneKassen

Uge 13
×

BørneKassen

BørneKassen har alt hvad du skal bruge til sunde, sjove og nemme måltider til 4 personer (2 voksne og 2 børn).

I kassen er der en lækker opskrift, der er let at tilberede og smager fantastisk. Kassen er en rigtig god introduktion til gode og sunde madoplevelser med fisk for hele familien.

Vi har lavet og testet alle opskrifterne, så børn kan lave dem med succes allerede fra de er ca. 8-10 år gamle - evt. med en lille smule voksenhjælp.

Med hver kasse får du alt, hvad du skal bruge til opskriften i ugens BørneKasse. Du skal blot selv have almindelige basisvarer som olie, smør, salt og peber i dit køkken.

Luk
Indeholder alt hvad du skal bruge til et sundt og sjovt måltid med fisk.

I kassen er der en lækker opskrift, der er let at tilberede og smager fantastisk. Kassen er en rigtig god introduktion til gode og sunde madoplevelser med fisk for hele familien. Læs mere
Måltider: Uge 13 Uge 14
  • Stegte Rødspættefileter med kartofler, persillesovs og sprød frugtsalat Se opskrift
  • Spot On Monster fiskeburger med Diablo-dip og Red Hot Fries Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
4 1
Ca. 30 min
230 kr 58 kr