Nulstil dit kodeord



×

MåltidsKasser

Variation i hverdagens aftensmåltid

Få en velsmagende og sund MåltidsKasse med alle ingredienser leveret lige til døren. Det er blevet lidt nemmere at spise sundt og varieret. 

Dine fordele:

  • Ingen indkøb eller madplaner
  • Lækker, afvekslende og sund aftensmad på ca. 10-30 min.
  • Altid frisk fisk
  • Altid kvalitetskød – og fjerkræ fra friland eller økologisk
  • Økologiske grøntsager og andet tilbehør
  • Gratis levering og ingen bindingsperiode

Ønsker du at se vores udvalg af fiskekasser, der ikke indeholder tilbehøret til opskrifterne, så klik her

  • Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat
  • Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling,  stegte gulerødder og ristede peanuts HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts

SkagenKassen

Uge 39
×

SkagenKassen

  • 2 måltider med fisk + med mulighed for at tilvælge et Heat måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.

Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
Suppler med et ekstra velsmagende 100% økologisk måltid + HEAT. Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende opskrifter, der giver dig smagsoplevelser, du ikke troede var mulige med fisk. OBS: Du kan supplere med et ekstra velsmagende 100% økologisk måltid + HEAT. Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat Se opskrift
  • Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat Se opskrift
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts Se opskrift

  • HEAT måltidet indgår i din levering hvis du har valgt SkagenKassen + Heat
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 2
Ca. 30 min
343 kr 86 kr
2 3
Ca. 30 min
478 kr 80 kr
Heat
3 2
Ca. 30 min
431 kr 72 kr
3 3
Ca. 30 min
599 kr 67 kr
Heat
4 2
Ca. 30 min
489 kr 61 kr
4 3
Ca. 30 min
695 kr 58 kr
Heat
  • Bagt lyssej med grydestegt knoldselleri, syrlige æbler og persille Bagt lyssej med grydestegt knoldselleri, syrlige æbler og persille
  • Mør svinenakke i sesam med krydderstegte gulerødder og ris Mør svinenakke i sesam med krydderstegte gulerødder og ris
  • Pasta med friske tomater, brunet smør og sprød pæresalat Pasta med friske tomater, brunet smør og sprød pæresalat
  • Stegt laks med dildkartofler og citronstuvet salat Stegt laks med dildkartofler og citronstuvet salat

Go Green Kassen

Uge 39
×

Go Green Kassen

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Go Green Kassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 100% økologi
  • Én kødfri dag
  • Masser af grønt
  • Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod og bundgarn, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret samt økologisk laks
  • Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød
  • Ofte fedtfattige mejeriprodukter
  • Ofte fuldkornsprodukter
  • Fisk: 125-150 g pr. person
  • Kød: 120-130 g pr. person

MåltidsKassen med en kødfri dag og masser af grønt. Dit grønne, bæredygtige og økologiske aftensmåltid. 

Med Go Green Kassen har vi gjort en ekstra indsats for at gøre din aftensmad grønnere og mere bæredygtig – samtidig med at den gode smag er bevaret.

Måltiderne i Go Green Kassen gør det nemt for dig at spise lidt mindre kød - og mere fisk og grønt. Vi har udvalgt de bedste økologiske grøntsager i sæsonen - og tilsat kød med lavt CO2 aftryk og friskfanget, MSC certificeret fisk i den bedste kvalitet og laks er altid økologisk.

I Go Green Kassen får du hver uge en eller to retter med fisk, en grønsagsret og en ret med kød leveret til døren. Retterne er nemme at gå til og kan laves på under 30 minutter, så du hurtigt kan servere dit grønne måltid for hele familien.

Nyhed: For at gøre det endnu nemmere for dig kommer kassens indhold i praktiske måltidsposer med alle ingredienser til hver opskrift. Det er nemt at gå til og opbevare i køleskabet. Vi tilbyder returtagning af flamingokassen med kølevarer. Vores pap og papir er lavet af papir fra FSC certificerede skove og genbrugspapir eller biologisk nedbrydeligt materiale.

Vi gør brug af compostella posen, som du kan læse mere om her

Vidste du at… 

  • Du sparer 85% CO2 pr. kalorie ved at gå fra okse- og lammekød til kylling og svin.
  • Omkring 15 procent af verdens CO2-udledning stammer fra kødproduktion. Det er lige så meget som den samlede transportsektor.
  • Det kræver op mod 15.000 liter vand at producere 1 kilo oksekød

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret samt økologisk laks. Fisk har MEGET lave CO2 aftryk.

Kødet

Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
Go Green Kassen indeholder mad til 3 eller 4 dage, fordelt med 1-2 dage med pivfriske fisk, 1 dag med kød og 1 dag med en grøn vegetarret. Opskrifterne er lavet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Bagt lyssej med grydestegt knoldselleri, syrlige æbler og persille Se opskrift
  • Mør svinenakke i sesam med krydderstegte gulerødder og ris Se opskrift
  • Pasta med friske tomater, brunet smør og sprød pæresalat Se opskrift
  • Stegt laks med dildkartofler og citronstuvet salat Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
1 3
Ca. 20-30 min
276 kr 92 kr
2 3
Ca. 20-30 min
418 kr 70 kr
3 3
Ca. 20-30 min
490 kr 54 kr
4 3
Ca. 20-30 min
605 kr 50 kr
1 4
Ca. 20-30 min
356 kr 89 kr
2 4
Ca. 20-30 min
538 kr 67 kr
3 4
Ca. 20-30 min
600 kr 50 kr
4 4
Ca. 20-30 min
689 kr 43 kr
  • Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat
  • Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat
  • Pasta med friske tomater, brunet smør og sprød pæresalat Pasta med friske tomater, brunet smør og sprød pæresalat

PescetarKassen

Uge 39
×

PescetarKassen

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
Måltider med Fiskeretter og Vegetarretter. PescetarKassen indeholder mad til 3 dage, fordelt med 2 dage med pivfriske fisk og 1 dag med en grøn vegetarret. Opskrifterne er lavet af kokkene Jacob Dahl og Peter Nøhr, der begge er passionerede om den gode smagsoplevelse. Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat Se opskrift
  • Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat Se opskrift
  • Pasta med friske tomater, brunet smør og sprød pæresalat Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
1 3
Ca. 20-30 min
299 kr 100 kr
2 3
Ca. 20-30 min
425 kr 71 kr
3 3
Ca. 20-30 min
524 kr 58 kr
4 3
Ca. 20-30 min
615 kr 51 kr
  • Kulmule med skind på cremede bacon/broccoli pasta Kulmule med skind på cremede bacon/broccoli pasta
  • Ovnbagte meatballs i tomatsauce med spinat og butternut squash Ovnbagte meatballs i tomatsauce med spinat og butternut squash
  • Hoisin stir-fry med okse, kål, gulerødder og peberfrugt Hoisin stir-fry med okse, kål, gulerødder og peberfrugt

LynKassen

Uge 39
×

LynKassen

  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Max 20-30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Suppler med ekstra + FRUGT

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på max 20-30 minutter. Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Kulmule med skind på cremede bacon/broccoli pasta Se opskrift
  • Ovnbagte meatballs i tomatsauce med spinat og butternut squash Se opskrift
  • Hoisin stir-fry med okse, kål, gulerødder og peberfrugt Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 20-30 min
455 kr 76 kr
2 3
Ca. 20-30 min
504 kr 84 kr
Frugt
3 3
Ca. 20-30 min
526 kr 58 kr
3 3
Ca. 20-30 min
577 kr 64 kr
Frugt
4 3
Ca. 20-30 min
591 kr 49 kr
4 3
Ca. 20-30 min
680 kr 57 kr
Frugt
5 3
Ca. 20-30 min
692 kr 46 kr
  • Kulmule med pasta all'arrabbiata og gnavegrønt Kulmule med pasta all'arrabbiata og gnavegrønt
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling,  stegte gulerødder og ristede peanuts HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts
  • HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille

Familie X-Lyn

Uge 39
×

Familie X-Lyn

Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt!

Familie X-Lyn består af 3 måltider:

  • 2 færdiglavede Heat måltider med kød eller fjerkræ, som blot skal varmes, samt tilbehør og ekstra grønt i form af f.eks. børnevenligt gnavegrønt eller en sund salat
  • 1 børnevenligt måltid med fisk, som du selv skal tilberede

Med Familie X-Lyn får du 2 Heat måltider, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 1 børnevenligt måltid med fisk, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Børnevenligt måltid

  • 1 måltid med fisk
  • 150 g fisk pr. person og masser af økologisk grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

3 middage til 3 eller 4 pers.

FamilieKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Suppler evt. med ekstra + Frugt

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Luk
Familie X-Lyn er til travle børnefamilier, hvor nem, sund og økologisk aftensmad kan serveres på 15 min. sammen med et grønt pift. Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt! Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Kulmule med pasta all'arrabbiata og gnavegrønt Se opskrift
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts Se opskrift
  • HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler, appelsiner, mild chili og persille Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
3 3
Ca. 10-30 min.
648 kr 72 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
737 kr 82 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
771 kr 64 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
860 kr 72 kr
Frugt
  • Kulmule med skind på cremede bacon/broccoli pasta Kulmule med skind på cremede bacon/broccoli pasta
  • Ovnbagte meatballs i tomatsauce med spinat og butternut squash Ovnbagte meatballs i tomatsauce med spinat og butternut squash
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling,  stegte gulerødder og ristede peanuts HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts
  • Hoisin stir-fry med okse, kål, gulerødder og peberfrugt Hoisin stir-fry med okse, kål, gulerødder og peberfrugt

Heat & Cook

Uge 39
×

Heat & Cook

- lidt nemmere

2 eller 3 dage med fisk, kød og fjerkræ, som du selv skal lave + 1 dag med en lækker økologisk færdigret, som er klar på 15 min.

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 130-150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Vælg mellem 3 eller 4 middage til 2, 3 eller 4 pers.

Heat & Cook kassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Luk
Heat & Cook kassen er til den travle familie, der sætter pris på god, sund og varieret mad. Her får du en kasse, hvor et af ugens måltider blot skal varmes op....15 min. og voilá! Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Kulmule med skind på cremede bacon/broccoli pasta Se opskrift
  • Ovnbagte meatballs i tomatsauce med spinat og butternut squash Se opskrift
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts Se opskrift
  • Hoisin stir-fry med okse, kål, gulerødder og peberfrugt Se opskrift

  • For at se hvilke af disse måltider der indgår i Heat & Cook til 3 dage, se under Ugens indhold
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 10-30 min.
504 kr 84 kr
2 3
Ca. 10-30 min.
553 kr 92 kr
Frugt
3 3
Ca. 10-30 min.
580 kr 64 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
630 kr 70 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
682 kr 57 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
771 kr 64 kr
Frugt
2 4
Ca. 10-30 min.
587 kr 73 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
731 kr 61 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
780 kr 65 kr
Frugt
4 4
Ca. 10-30 min.
841 kr 53 kr
4 4
Ca. 10-30 min.
930 kr 58 kr
Frugt
  • Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat
  • Krydrede kødboller alla pappardelle med nye majs, små skalotteløg, parmigiano reggiano og chimichurri Krydrede kødboller alla pappardelle med nye majs, små skalotteløg, parmigiano reggiano og chimichurri
  • Stegt kyllingelår med freekeh, tahin-yoghurt og  salatat Baqduness wa Bassal og sumac Stegt kyllingelår med freekeh, tahin-yoghurt og salatat Baqduness wa Bassal og sumac

FavoritKassen

Uge 39
×

FavoritKassen

  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring og er en populær familiekasse med variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Hvid pizza med skipjack tun, smilende æg, basilikum-kapers dressing & tomat Se opskrift
  • Krydrede kødboller alla pappardelle med nye majs, små skalotteløg, parmigiano reggiano og chimichurri Se opskrift
  • Stegt kyllingelår med freekeh, tahin-yoghurt og salatat Baqduness wa Bassal og sumac Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 30 min
503 kr 84 kr
2 3
Ca. 30 min
552 kr 92 kr
Frugt
4 3
Ca. 30 min
687 kr 57 kr
4 3
Ca. 30 min
776 kr 65 kr
Frugt
  • Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat

FredagsFisk

Uge 39
×

FredagsFisk

  • 1 måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Der veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, havtaske, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i FredagsFisk samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige, men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Og der medfølger alle nødvendige ingredienser og tilbehør til ét måltid. Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Stegt kullerfilet med black garlic stuvede majs med pecorino dertil cremet polenta og hjertesalat Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
Ca. 30 min
255 kr 128 kr
4 1
Ca. 30 min
345 kr 86 kr
  • Langefilet med basilikumsmør, ratatouille og couscous med krydderurter Langefilet med basilikumsmør, ratatouille og couscous med krydderurter

KlarParatKassen

Uge 39
×

KlarParatKassen

KlarParatKassen er en færdig måltidsløsning med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for.

Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Der følger altid en tilberedningsvejledning (ovnens temperatur, anretning m.m.) med kassen og vejledningen mailes også til dig inden levering.

KlarParatKassen til 2 pers. indeholder 300 g fisk
KlarParatKassen til 4 pers. indeholder 600 g fisk

Se de kommende ugers indhold her

Luk
Indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på. Læs mere
Måltider: Uge 39
  • Langefilet med basilikumsmør, ratatouille og couscous med krydderurter Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
ca. 20 min.
193 kr 96 kr
4 1
ca. 20 min.
318 kr 80 kr