Nulstil dit kodeord



×

MåltidsKasser

Variation i hverdagens aftensmåltid

Få en velsmagende og sund MåltidsKasse med alle ingredienser leveret lige til døren. Det er blevet lidt nemmere at spise sundt og varieret. 

Dine fordele:

  • Ingen indkøb eller madplaner
  • Lækker, afvekslende og sund aftensmad på ca. 10-30 min.
  • Altid frisk fisk
  • Altid kvalitetskød – og fjerkræ fra friland eller økologisk
  • Økologiske grøntsager og andet tilbehør
  • Gratis levering og ingen bindingsperiode

Ønsker du at se vores udvalg af fiskekasser, der ikke indeholder tilbehøret til opskrifterne, så klik her

 

  • Grillede sommermakreller med spidskål, og mandel-persille haydari Grillede sommermakreller med spidskål, og mandel-persille haydari
  • Grillet kyllingebryst med paraguayos, quinoa-tabbouleh, nye løg og mynte Grillet kyllingebryst med paraguayos, quinoa-tabbouleh, nye løg og mynte
  • Tandoorigrillet laks med kheere ka raita og grillet blomkål Tandoorigrillet laks med kheere ka raita og grillet blomkål
  • Flanksteak med chimichurri og grillet majssalat Flanksteak med chimichurri og grillet majssalat

Grillmåltids Kassen

Uge 29
×

Grillmåltids Kassen

Grillmåltids Kassen indeholder lækker grill sommermad til 2 dage, fordelt med 1 dag med fisk og 1 dag med kød. Opskrifterne er lavet af vores egen Jacob Dahl Andersen, der elsker livet ved grillen. Opskrifterne kan laves ved grillen, men kan også laves på normalvis ved komfur.

Grillmåltids Kassen kan bestilles til 2, 3 og 4 personer.

OBS: Grillmåltids Kassen leveres i sommerperioden fra uge 23 til og med uge 32

  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • Pivfrisk fisk
  • Udvalgt kød der er dansk, økologisk og/eller fra friland
  • 100% øko grønt, 100% øko kolonial og 100% øko mejeriprodukter
  • Lækre inspirerende grillopskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Luk
SOMMERNYHED. Grillmåltids Kassen indeholder lækker grill sommermad til 2 dage, fordelt med 1 dag med fisk og 1 dag med kød. Opskrifterne er lavet af vores egen Jacob Dahl Andersen, der elsker livet ved grillen. Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Grillede sommermakreller med spidskål, og mandel-persille haydari Se opskrift
  • Grillet kyllingebryst med paraguayos, quinoa-tabbouleh, nye løg og mynte Se opskrift
  • Tandoorigrillet laks med kheere ka raita og grillet blomkål Se opskrift
  • Flanksteak med chimichurri og grillet majssalat Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 2
Ca. 30 min
338 kr 84 kr
3 2
Ca. 30 min
418 kr 70 kr
4 2
Ca. 30 min
488 kr 61 kr
  • Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar
  • Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling,  stegte gulerødder og ristede peanuts HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts
  • Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan
  • Stegt kulmule med libanesisk spinatsalat med Freekeh pilaf, rosiner og yoghurt Stegt kulmule med libanesisk spinatsalat med Freekeh pilaf, rosiner og yoghurt
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat

SkagenKassen

Uge 29
×

SkagenKassen

  • 2 måltider med fisk + med mulighed for at tilvælge et Heat måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.

Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
Suppler med et ekstra velsmagende 100% økologisk måltid + HEAT. Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende opskrifter, der giver dig smagsoplevelser, du ikke troede var mulige med fisk. OBS: Du kan supplere med et ekstra velsmagende 100% økologisk måltid + HEAT. Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar Se opskrift
  • Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter Se opskrift
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts Se opskrift

  • HEAT måltidet indgår i din levering hvis du har valgt SkagenKassen + Heat
  • Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan Se opskrift
  • Stegt kulmule med libanesisk spinatsalat med Freekeh pilaf, rosiner og yoghurt Se opskrift
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat Se opskrift

  • HEAT måltidet indgår i din levering hvis du har valgt SkagenKassen + Heat
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 2
Ca. 30 min
337 kr 84 kr
2 3
Ca. 30 min
470 kr 78 kr
Heat
3 2
Ca. 30 min
423 kr 70 kr
3 3
Ca. 30 min
591 kr 66 kr
Heat
4 2
Ca. 30 min
479 kr 60 kr
4 3
Ca. 30 min
685 kr 57 kr
Heat
  • Stegte rødbeder med bagt mørksej, kapers og salat Stegte rødbeder med bagt mørksej, kapers og salat
  • Lun kartoffelsalat og pølser fra Bodebjerg Lun kartoffelsalat og pølser fra Bodebjerg
  • Stegt sommerkål med hummus, kærnemælk og basilikum Stegt sommerkål med hummus, kærnemælk og basilikum
  • Stegt laks med krydret yoghurt, majs og blomkål Stegt laks med krydret yoghurt, majs og blomkål
  • Pocheret lyssej i rød curry med kokos, lime og broccoli Pocheret lyssej i rød curry med kokos, lime og broccoli
  • Stegt kylling med dampet porre, nye kartofler og rygeost Stegt kylling med dampet porre, nye kartofler og rygeost
  • Stegt blomkål på blød polenta med frisk majs og portobello Stegt blomkål på blød polenta med frisk majs og portobello
  • Stegte gulerødder med hasselnødder, yoghurt og fersken - og bagt kuller Stegte gulerødder med hasselnødder, yoghurt og fersken - og bagt kuller

Go Green Kassen

Uge 29
×

Go Green Kassen

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Go Green Kassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 100% økologi
  • Én kødfri dag
  • Masser af grønt
  • Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod og bundgarn, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret samt økologisk laks
  • Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød
  • Ofte fedtfattige mejeriprodukter
  • Ofte fuldkornsprodukter
  • Fisk: 125-150 g pr. person
  • Kød: 120-130 g pr. person

MåltidsKassen med en kødfri dag og masser af grønt. Dit grønne, bæredygtige og økologiske aftensmåltid. 

Med Go Green Kassen har vi gjort en ekstra indsats for at gøre din aftensmad grønnere og mere bæredygtig – samtidig med at den gode smag er bevaret.

Måltiderne i Go Green Kassen gør det nemt for dig at spise lidt mindre kød - og mere fisk og grønt. Vi har udvalgt de bedste økologiske grøntsager i sæsonen - og tilsat kød med lavt CO2 aftryk og friskfanget, MSC certificeret fisk i den bedste kvalitet og laks er altid økologisk.

I Go Green Kassen får du hver uge en eller to retter med fisk, en grønsagsret og en ret med kød leveret til døren. Retterne er nemme at gå til og kan laves på under 30 minutter, så du hurtigt kan servere dit grønne måltid for hele familien.

Nyhed: For at gøre det endnu nemmere for dig kommer kassens indhold i praktiske måltidsposer med alle ingredienser til hver opskrift. Det er nemt at gå til og opbevare i køleskabet. Vi tilbyder returtagning af flamingokassen med kølevarer. Vores pap og papir er lavet af papir fra FSC certificerede skove og genbrugspapir eller biologisk nedbrydeligt materiale.

Vi gør brug af compostella posen, som du kan læse mere om her

Vidste du at… 

  • Du sparer 85% CO2 pr. kalorie ved at gå fra okse- og lammekød til kylling og svin.
  • Omkring 15 procent af verdens CO2-udledning stammer fra kødproduktion. Det er lige så meget som den samlede transportsektor.
  • Det kræver op mod 15.000 liter vand at producere 1 kilo oksekød

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret samt økologisk laks. Fisk har MEGET lave CO2 aftryk.

Kødet

Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
NYHED - fra uge 32: Mulighed for at bestille til 1 person. Go Green Kassen indeholder mad til 3 eller 4 dage, fordelt med 1-2 dage med pivfriske fisk, 1 dag med kød og 1 dag med en grøn vegetarret. Opskrifterne er lavet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Pocheret lyssej i rød curry med kokos, lime og broccoli Se opskrift
  • Stegt kylling med dampet porre, nye kartofler og rygeost Se opskrift
  • Stegt blomkål på blød polenta med frisk majs og portobello Se opskrift
  • Stegte gulerødder med hasselnødder, yoghurt og fersken - og bagt kuller Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 3
Ca. 20-30 min
410 kr 68 kr
3 3
Ca. 20-30 min
480 kr 53 kr
4 3
Ca. 20-30 min
595 kr 50 kr
2 4
Ca. 20-30 min
530 kr 66 kr
3 4
Ca. 20-30 min
590 kr 49 kr
4 4
Ca. 20-30 min
679 kr 42 kr
  • Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar
  • Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter
  • Stegt sommerkål med hummus, kærnemælk og basilikum Stegt sommerkål med hummus, kærnemælk og basilikum
  • Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan
  • Stegt kulmule med libanesisk spinatsalat med Freekeh pilaf, rosiner og yoghurt Stegt kulmule med libanesisk spinatsalat med Freekeh pilaf, rosiner og yoghurt
  • Stegt blomkål på blød polenta med frisk majs og portobello Stegt blomkål på blød polenta med frisk majs og portobello

PescetarKassen

Uge 29
×

PescetarKassen

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 2 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
Måltider med Fiskeretter og Vegetarretter. PescetarKassen indeholder mad til 3 dage, fordelt med 2 dage med pivfriske fisk og 1 dag med en grøn vegetarret. Opskrifterne er lavet af kokkene Jacob Dahl og Peter Nøhr, der begge er passionerede om den gode smagsoplevelse. Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar Se opskrift
  • Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter Se opskrift
  • Stegt sommerkål med hummus, kærnemælk og basilikum Se opskrift
  • Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan Se opskrift
  • Stegt kulmule med libanesisk spinatsalat med Freekeh pilaf, rosiner og yoghurt Se opskrift
  • Stegt blomkål på blød polenta med frisk majs og portobello Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 3
Ca. 20-30 min
417 kr 70 kr
3 3
Ca. 20-30 min
514 kr 57 kr
4 3
Ca. 20-30 min
605 kr 50 kr
  • Mørksejloins i grøn kokoskarry med spinat og peber på basmatiris Mørksejloins i grøn kokoskarry med spinat og peber på basmatiris
  • Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt
  • Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost
  • Bagt rødspættefilet med dukkah dertil vandmelon, nødder, feta, mynte og perlebyg Bagt rødspættefilet med dukkah dertil vandmelon, nødder, feta, mynte og perlebyg
  • Stegte hakkebøffer med blomkål, gnocchi og tomatsalat Stegte hakkebøffer med blomkål, gnocchi og tomatsalat
  • Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler

LynKassen

Uge 29
×

LynKassen

  • MåltidsKasse til 3 el. 4 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Max 20-30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Suppler med ekstra + FRUGT

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Tilbehøret

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Luk
LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på max 20-30 minutter. Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Mørksejloins i grøn kokoskarry med spinat og peber på basmatiris Se opskrift
  • Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt Se opskrift
  • Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost Se opskrift
  • Bagt rødspættefilet med dukkah dertil vandmelon, nødder, feta, mynte og perlebyg Se opskrift
  • Stegte hakkebøffer med blomkål, gnocchi og tomatsalat Se opskrift
  • Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 20-30 min
449 kr 75 kr
2 3
Ca. 20-30 min
498 kr 83 kr
Frugt
3 3
Ca. 20-30 min
517 kr 57 kr
3 3
Ca. 20-30 min
568 kr 63 kr
Frugt
4 3
Ca. 20-30 min
579 kr 48 kr
4 3
Ca. 20-30 min
668 kr 56 kr
Frugt
5 3
Ca. 20-30 min
680 kr 45 kr
  • Fiskeburger med dressing og Red Hot fries Fiskeburger med dressing og Red Hot fries
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling,  stegte gulerødder og ristede peanuts HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts
  • HEAT: Svenske kjöttbullar med flødesauce, kartoffelmos, tranebær-appelsinsalat & gnavegrønt HEAT: Svenske kjöttbullar med flødesauce, kartoffelmos, tranebær-appelsinsalat & gnavegrønt
  • Ovnbagt laks med spaghetti og Skagenfood tomatsugo dertil tomatsalat med frisk mozzarella Ovnbagt laks med spaghetti og Skagenfood tomatsugo dertil tomatsalat med frisk mozzarella
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat
  • HEAT: Oksegryde/Limousinegryde braiseret med øl, serveret med knuste kartofler med basilikum og tomatsalat HEAT: Oksegryde/Limousinegryde braiseret med øl, serveret med knuste kartofler med basilikum og tomatsalat

Familie X-Lyn

Uge 29
×

Familie X-Lyn

Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt!

Familie X-Lyn består af 3 måltider:

  • 2 færdiglavede Heat måltider med kød eller fjerkræ, som blot skal varmes, samt tilbehør og ekstra grønt i form af f.eks. børnevenligt gnavegrønt eller en sund salat
  • 1 børnevenligt måltid med fisk, som du selv skal tilberede

Med Familie X-Lyn får du 2 Heat måltider, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 1 børnevenligt måltid med fisk, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Børnevenligt måltid

  • 1 måltid med fisk
  • 150 g fisk pr. person og masser af økologisk grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

3 middage til 3 eller 4 pers.

FamilieKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Suppler evt. med ekstra + Frugt

Frugtposen indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Luk
Familie X-Lyn er til travle børnefamilier, hvor nem, sund og økologisk aftensmad kan serveres på 15 min. sammen med et grønt pift. Fordi børn elsker det og fordi det gerne må gå lidt hurtigt! Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Fiskeburger med dressing og Red Hot fries Se opskrift
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts Se opskrift
  • HEAT: Svenske kjöttbullar med flødesauce, kartoffelmos, tranebær-appelsinsalat & gnavegrønt Se opskrift
  • Ovnbagt laks med spaghetti og Skagenfood tomatsugo dertil tomatsalat med frisk mozzarella Se opskrift
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat Se opskrift
  • HEAT: Oksegryde/Limousinegryde braiseret med øl, serveret med knuste kartofler med basilikum og tomatsalat Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
3 3
Ca. 10-30 min.
639 kr 71 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
728 kr 81 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
759 kr 63 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
848 kr 71 kr
Frugt
  • Mørksejloins i grøn kokoskarry med spinat og peber på basmatiris Mørksejloins i grøn kokoskarry med spinat og peber på basmatiris
  • Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling,  stegte gulerødder og ristede peanuts HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts
  • Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt
  • Bagt rødspættefilet med dukkah dertil vandmelon, nødder, feta, mynte og perlebyg Bagt rødspættefilet med dukkah dertil vandmelon, nødder, feta, mynte og perlebyg
  • Stegte hakkebøffer med blomkål, gnocchi og tomatsalat Stegte hakkebøffer med blomkål, gnocchi og tomatsalat
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat
  • Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler

Heat & Cook

Uge 29
×

Heat & Cook

- lidt nemmere

2 eller 3 dage med fisk, kød og fjerkræ, som du selv skal lave + 1 dag med en lækker økologisk færdigret, som er klar på 15 min.

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 130-150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Grønt og tilbehøret

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Vælg mellem 3 eller 4 middage til 2, 3 eller 4 pers.

Heat & Cook kassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Luk
Heat & Cook kassen er til den travle familie, der sætter pris på god, sund og varieret mad. Her får du en kasse, hvor et af ugens måltider blot skal varmes op....15 min. og voilá! Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Mørksejloins i grøn kokoskarry med spinat og peber på basmatiris Se opskrift
  • Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost Se opskrift
  • HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts Se opskrift
  • Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt Se opskrift

  • For at se hvilke af disse måltider der indgår i Heat & Cook til 3 dage, se under Ugens indhold
  • Bagt rødspættefilet med dukkah dertil vandmelon, nødder, feta, mynte og perlebyg Se opskrift
  • Stegte hakkebøffer med blomkål, gnocchi og tomatsalat Se opskrift
  • HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat Se opskrift
  • Toscansk kyllingesauté med zucchini, mozzarella og knuste kartofler Se opskrift

  • For at se hvilke af disse måltider der indgår i Heat & Cook til 3 dage, se under Ugens indhold
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 3
Ca. 10-30 min.
498 kr 83 kr
2 3
Ca. 10-30 min.
547 kr 91 kr
Frugt
3 3
Ca. 10-30 min.
571 kr 63 kr
3 3
Ca. 10-30 min.
621 kr 69 kr
Frugt
4 3
Ca. 10-30 min.
670 kr 56 kr
4 3
Ca. 10-30 min.
759 kr 63 kr
Frugt
2 4
Ca. 10-30 min.
579 kr 72 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
719 kr 60 kr
3 4
Ca. 10-30 min.
768 kr 64 kr
Frugt
4 4
Ca. 10-30 min.
829 kr 52 kr
4 4
Ca. 10-30 min.
918 kr 57 kr
Frugt
  • Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar
  • Kylling med hummus og radisesalat med agurk og mynte Kylling med hummus og radisesalat med agurk og mynte
  • Quesadillas med Cajun-stegt grissebasse og spidskål Quesadillas med Cajun-stegt grissebasse og spidskål
  • Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan
  • Kotelet med aubergine imam bayaldi og grøn salat Kotelet med aubergine imam bayaldi og grøn salat
  • Kyllingelår grilée Diable med paprikasauce, mange tout og ærteskud Kyllingelår grilée Diable med paprikasauce, mange tout og ærteskud

FavoritKassen

Uge 29
×

FavoritKassen

  • 2 el. 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Kødet

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring og er en populær familiekasse med variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Filet af mørksej salat af nye kartofler, broccoli, pecorino og Za'atar Se opskrift
  • Kylling med hummus og radisesalat med agurk og mynte Se opskrift
  • Quesadillas med Cajun-stegt grissebasse og spidskål Se opskrift

  • For at se hvilke af disse måltider, der indgår i FavoritKassen til 2 dage, se under Ugens indhold
  • Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan Se opskrift
  • Kotelet med aubergine imam bayaldi og grøn salat Se opskrift
  • Kyllingelår grilée Diable med paprikasauce, mange tout og ærteskud Se opskrift

  • For at se hvilke af disse måltider, der indgår i FavoritKassen til 2 dage, se under Ugens indhold
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert Tilbehør
2 2
Ca. 30 min
343 kr 86 kr
2 2
Ca. 30 min
392 kr 98 kr
Frugt
4 2
Ca. 30 min
491 kr 61 kr
4 2
Ca. 30 min
578 kr 72 kr
Frugt
2 3
Ca. 30 min
495 kr 82 kr
2 3
Ca. 30 min
544 kr 91 kr
Frugt
4 3
Ca. 30 min
677 kr 56 kr
4 3
Ca. 30 min
766 kr 64 kr
Frugt
  • Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter
  • Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan

FredagsFisk

Uge 29
×

FredagsFisk

  • 1 måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Fisken

FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Der veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, havtaske, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret

Tilbehøret i FredagsFisk samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Luk
FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige, men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Og der medfølger alle nødvendige ingredienser og tilbehør til ét måltid. Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Bagt skærising med muhammara stegt sommerkål med valnødder og sprøde pitatrekanter Se opskrift
  • Stegt laks med ristede gnocchi, broccoli og parmesan Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
Ca. 30 min
249 kr 124 kr
4 1
Ca. 30 min
339 kr 85 kr
  • Lyssej med saute af spidskål og gulerødder samt perlebygsrisotto Lyssej med saute af spidskål og gulerødder samt perlebygsrisotto
  • Lange med saute af løg og peberfrugt samt basilikum creme og persille kartofler Lange med saute af løg og peberfrugt samt basilikum creme og persille kartofler

KlarParatKassen

Uge 29
×

KlarParatKassen

KlarParatKassen er en færdig måltidsløsning med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for.

Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Der følger altid en tilberedningsvejledning (ovnens temperatur, anretning m.m.) med kassen og vejledningen mailes også til dig inden levering.

KlarParatKassen til 2 pers. indeholder 300 g fisk
KlarParatKassen til 4 pers. indeholder 600 g fisk

Se de kommende ugers indhold her

Luk
Indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på. Læs mere
Måltider: Uge 29 Uge 30
  • Lyssej med saute af spidskål og gulerødder samt perlebygsrisotto Se opskrift
  • Lange med saute af løg og peberfrugt samt basilikum creme og persille kartofler Se opskrift
Pers. Dage Tilberedning Pris Pr. kuvert
2 1
ca. 20 min.
188 kr 94 kr
4 1
ca. 20 min.
308 kr 77 kr