0
Fiskefrikadeller med tatarsauce, bagte kartofler og østershatte

Fiskefrikadeller med tatarsauce, bagte kartofler og østershatte

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerøstershatteløg
1 min.
Kartoflerne, løgene og svampene

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i grove stykker. Spred kartoffelstykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 20 min., indtil kartoflerne har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

Pil løget, og flæk det i ottendedele. Riv svampene i mindre stykker, og kom dem på en ny bageplade dækket med bagepapir sammen med løgene. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og bag i ca. 15 min., indtil de er helt møre. Krydres med salt og peber.

creme fraiche 18%dildkapershvidløg
15 min.
Tatarsaucen

Skyl dilden grundigt, afdryp den for vand, og hak den fint.

Pil hvidløget, og riv det på den fine side af et rivejern.

Dræn kapers for vand, og hak dem fint.

Bland det hele sammen i en skål sammen med creme fraichen, og smag til med salt og peber.

fiskefrikadeller
20 min.
Dellerne

Lun dellerne i ovnen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér frikadellerne med det bagte grønt og tatarsovsen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?