0
Fiskepakker med blomkålssalat og sennepsvinaigrette

Fiskepakker med blomkålssalat og sennepsvinaigrette

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Sennep, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

citronsennephvidløg
1 min.
Dressing

Snit hvidløget helt fint.

Rør følgende pr. person godt sammen med det fintsnittede hvidløg: Saften fra 1/4 citron, 1,5 spsk. olivenolie, 1/4 spsk. sennep, og 1/2 tsk. honning. Smag til med salt og peber.

Honning kan evt. erstattes af 1/2 tsk. sukker.

blomkålrødløgtomaterdildgræskarkerner
10 min.
Salat

Rist græskarkerner på en tør pande, til de er gyldne.

Skær blomkålen ud i små buketter, og hak løget groft. Vend blomkål og løg sammen med dressingen i en skål. 

Skær tomaterne i grove tern, og hak dilden fint. Gem lidt dild til fisken. Tomater og dild blandes herefter i salaten. 

Drys græskarkerner over.

torskefilet uden skinddildcitron
20 min.
Fiskepakker

Skær fisken i passende portionsstykker.

Riv fire stykker bagepapir af på ca. 35x35 cm, og placer et stykke fisk på midten af hvert stykke.

Top med 1/4 tsk. smør på hver, og drys med salt, en smule peber og med dild. Placer en halv skive citron i hver pakke.

Luk pakkerne til, og bag fisken i ovnen i 8-10 min., eller på grillen i 12-15 min. 

35 min.
Anretning

Servér en fiskepakke sammen med en portion salat. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
315 kcal
Fedt:
13,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,4 g
Kulhydrat:
17,8 g
heraf sukkerarter:
13,4 g
Kostfibre:
5,4 g
Protein:
28,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?