Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Snit hvidløget helt fint.
Rør følgende pr. person godt sammen med det fintsnittede hvidløg: Saften fra 1/4 citron, 1,5 spsk. olivenolie, 1/4 spsk. sennep, og 1/2 tsk. honning. Smag til med salt og peber.
Honning kan evt. erstattes af 1/2 tsk. sukker.
Rist solsikkekerner på en tør pande, til de er gyldne.
Skær blomkålen ud i små buketter, og hak løget groft. Vend
blomkål og løg sammen med dressingen i en skål. Halvér tomaterne og
hak dilden fint. Gem lidt dild til fisken.
Tomater og dild blandes
herefter i salaten. Drys kerner over.
Skær fisken i passende portionsstykker.
Riv fire stykker bagepapir af på ca. 35x35 cm, og placer et stykke fisk på midten af hvert stykke.
Top med 1/4 tsk. smør på hver, og drys med salt, en smule peber og med dild. Placer en halv skive citron i hver pakke.
Luk pakkerne til, og bag fisken i ovnen i 8-10 min., eller på grillen i 12-15 min.
Servér en fiskepakke sammen med en portion salat.
Kundekommentarer ()