0

Forårsløg og nye gulerødder i pergament

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær toppen af gulerødderne ca. 2 cm fra selve roden, så lidt af det grønne bevares. Trim top og bund af forårsløgene og halver dem på midten. Bland grøntsagerne og læg dem på midten af et stort stykke bagepapir. Pres citronsaft henover og krydr med salt og peber. Hak hvidløgsfeddet fint, drys det over sammen med sukkeret og dryp til sidst med olivenolien. Saml bagepapiret om grøntsagerne og rul kanterne ned, så det danner en lukket pakke. Bag pakken ved 175°C i ca. 30 min. til grøntsagerne er møre - men stadig har bid. Server til alle former for kød og fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften