Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Hak løget fint, og kom det i en skål med kød, æg, havregryn, 1/4 tsk. salt pr. person og en lille 1/4 tsk. peber pr. person. Rør lidt vand i, hvis farsen virker for tør, og lad den trække i 10 min.
Rist valnødderne på en tør pande i et par minutter, og hak dem groft.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person på en varm pande. Form 3 frikadeller pr. person, og steg dem på panden i ca. 4 min. på hver side.
Snit kålen fint, og skær abrikoserne i mindre stykker. Befri æblet for kernehuset, og skær det i tynde skiver.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person på en varm pande, og steg kålen i 5-7 min. Husk at vende rundt i den undervejs.
Riv skrællen af appelsinen fint. Du skal bruge 1/8 skræl fra appelsinen pr. person.
Kom appelsinsaft, revet appelsinskræl, 1/2 spsk. olivenolie pr. person, sennep, salt, peber samt 1/2 tsk. honning, hvis du har, i en beholder med låg (fx en jævningsryster), og ryst det hele godt sammen.
Hæld dressingen over kålblandingen.
Kom æbler, abrikoser og valnødder på den varme kålsalat, og server sammen med frikadellerne.
Kommentarer og forslag til opskriften