Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løget fint, og kom det i en skål med kød, æg, havregryn, 1/4 tsk. salt pr. person og en lille 1/4 tsk. peber pr. person. Rør lidt vand i, hvis farsen virker for tør, og lad den trække i 10 min.
Rist valnødderne på en tør pande i et par minutter, og hak dem groft.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person på en varm pande. Form 3 frikadeller pr. person, og steg dem på panden i ca. 4 min. på hver side.
Snit rødkålen fint, og skær abrikoserne i mindre stykker. Befri æblet for kernehuset, og skær det i tynde skiver.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person på en varm pande, og steg rødkålen i 8-10 min. Husk at vende rundt i den undervejs.
Riv skrællen af appelsinen fint. Du skal bruge 1/8 skræl fra appelsinen pr. person.
Kom appelsinsaft, revet appelsinskræl, 1/2 spsk. olivenolie pr. person, sennep, salt, peber samt 1/2 tsk. honning, hvis du har, i en beholder med låg (fx en jævningsryster), og ryst det hele godt sammen.
Hæld dressingen over rødkålsblandingen.
Kom æbler, abrikoser og valnødder på den varme rødkålssalat, og server sammen med frikadellerne.
Kundekommentarer ()