0
Frikadeller med kartoffelsalat - tirsdag uge 3

Frikadeller med kartoffelsalat - tirsdag uge 3

Fremgangsmåde

frikadeller fra Bodebjerggræsk yoghurt, 10%mayonnaisedijon senneppurløgdildcreme fraiche 18%citrongulerøddercherry- eller blommetomater
Frikadeller med kartoffelsalat - tirsdag

Hak purløg og dild fint, og rør krydderurterne sammen med de resterende ingredienser til dressingen til kartoffelsalaten. Smag til med salt og peber.

Skær de kogte kartofler ud i mindre stykker, og vend dem i dressingen.

Kom de kogte ærter og resten af ingredienserne til ærtedippen i en blender, og blend det sammen. Smag til med salt og peber.

Lun frikadellerne i ovnen eller airfryeren på 150 grader i 7 min., til de er varmet helt igennem.

Skræl gulerødderne, skær dem i stave, og servér dem sammen med tomaterne som gnavegrønt.

Spis frikadellerne sammen med kartoffelsalaten, ærtedip og gnavegrønt.

Kommentarer og forslag til opskriften