Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem
Skræl glaskål, og skær den i små, mundrette stykker.
Hak purløg fint.
Rør yoghurt, mayonnaise, dijonsennep, purløg og 1/2 tsk. honning pr. person sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
Hak løg og hvidløg, og riv gulerod. Vrid så meget væske som muligt ud af den revne gulerod, fx i et viskestykke.
Bland løg, hvidløg, revet gulerod, hakket grisekød, æg, mælk, 1 spsk. havregryn pr. person, 1/2 tsk. salt pr. person og 1 knsp. peber pr. person i en skål.
Form ca. 3 frikadeller pr. person, og steg dem i lidt olie i ca. 10 min. på hver side.
Del cherrytomater i halve.
Bland glaskål og tomater (gem nogle stykker til pynt) med dressingen, og smag til med salt og peber.
Pynt salaten med halve tomater, og stil skålen på køl, indtil salaten skal spises.
Spis 3 frikadeller pr. person med kold glaskålssalat til.
Kommentarer og forslag til opskriften