0

Frilicesalat med mango, rød peber, citrusdressing og ristet bacon

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl frilicesalaten, dryp godt af og bræk den i mundrette stykker. Skræl mangoen, skær kødet af stenen og del det i små tern. Skær den røde peberfrugt i tern og snit det halve skalotteløg i tynde skiver. Rist baconen sprød, dryp den af på køkkenrulle og bræk den i mindre stykker. Fordel det hele ovenpå salaten. Pisk citronsaft, clemetinsaft, olie, sukker, salt og peber sammen - varier sukkermængden efter ønske om en syrligere eller sødere dressing – og hæld det over salaten. Server til fx fisk, kylling, kalkun eller gris.

Kommentarer og forslag til opskriften