Rist baconen sprød og dryp den af på fedtsugende papir. Snit bønnerne i 1 cm brede skrå stykker og giv dem 1 minuts opkog i letsaltet vand. Halver agurken, skrab kernerne ud og skær kødet i skiver. Halver æblerne, fjern stilk og kernehus og skær kødet i tern. Skyl salaten, dryp den godt af og bræk den i mundrette stykker. Bred den ud på et fad og fordel bønner, agurk, æbler og bacon ovenpå. Pisk olie, citronsaft, sennep, honning, salt og peber sammen og smag til. Dryp dressingen over salaten og server som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften