Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken i portionsstørrelser, og krydr godt med salt.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Skær fenniklen i tynde skiver, kog dem i 1 min., og overfør dem til en stor skål med en hulske.
Hak løget fint. Skær avokado og tomater i tynde skiver.
Riv hvidløget på den fine side af et rivejern.
Overfør alle grøntsagerne til skålen med fennikel.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Dræn bønnerne, og kom dem i skålen til grøntsagerne. Vend det hele godt rundt, og smag til med limesaft, salt og peber.
Servér fisken med salaten.
Kundekommentarer ()