0
Frisk mexikansk salat med stegt lyssej, koriander og lyssej

Frisk mexikansk salat med stegt lyssej, koriander og lyssej

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

lyssejfilet med skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm., krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.

rødløg
5 min.
Sylt rødløget

Skær rødløget i fine skiver, og vend det godt rundt med 2 spsk. eddike pr. person og lidt salt.

korianderradisersquashtomater
10 min.
Forbered grøntsagerne

Skær radiserne i tynde skiver.

Hak koriander (med stilke), tomater og squash fint.

sorte  bønner
20 min.
Bønnerne

Kom bønnerne i en sigte, og skyl dem hurtigt under koldt vand.

25 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 1 min. ved middelvarme.

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 1 min. på begge sider.

30 min.
Anretning

Kom grøntsager, fisk og bønner på et stort fad, pres citronsaft henover, og smag til med salt og peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?