Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende i koldt vand for at fjerne stivelsen. Har du lidt sesamolie, kan du med fordel vende nudlerne i et par dråber af det. Almindelig olie kan også bruges.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i srirachaen og lidt olie.
Bages i ca. 15 min., indtil gulerødderne har fået godt med farve og er blevet møre.
Skær kødet i mundrette stykker, og steg det ved høj varme i en pande med lidt olie.
Skyl mynten grundigt, afdryp den for vand, og pil bladene fra stilken.
Pil hvidløg, skræl ingefær. og riv begge dele på den fine side af et rivejern ned i en stor skål. Pres appelsinsaften ned i skålen.
Smag dressingen til med eddike, fiskesauce og evt. lidt sukker.
Vend de bagte gulerødder i skålen sammen med nudler og mynte lige før servering.
Fordel salaten på tallerkener, og top med det stegte kød.
Kundekommentarer ()