0
Frisk nudelsalat med mør svinenakke og mynte

Frisk nudelsalat med mør svinenakke og mynte

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
nudler
1 min.
Nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende i koldt vand for at fjerne stivelsen. Har du lidt sesamolie, kan du med fordel vende nudlerne i et par dråber af det. Almindelig olie kan også bruges. 

farvede gulerødderSriracha sauce
5 min.
Gulerødder

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i srirachaen og lidt olie.

Bages i ca. 15 min., indtil gulerødderne har fået godt med farve og er blevet møre.

Sous vide, mør grisenakke
15 min.
Kødet

Skær kødet i mundrette stykker, og steg det ved høj varme i en pande med lidt olie.

mynteappelsinnam pla (fiskesauce)ingefærhvidløg
20 min.
Dressingen

Skyl mynten grundigt, afdryp den for vand, og pil bladene fra stilken. 

Pil hvidløg, skræl ingefær. og riv begge dele på den fine side af et rivejern ned i en stor skål. Pres appelsinsaften ned i skålen.

Smag dressingen til med eddike, fiskesauce og evt. lidt sukker.

Vend de bagte gulerødder i skålen sammen med nudler og mynte lige før servering.

30 min.
Anretning

Fordel salaten på tallerkener, og top med det stegte kød. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?