0

Frisk rucolasalat

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Tilsæt en smule olie/eddikedressing. Denne ret skal tilberedes kort før servering. Dog kan bacon, hårdkogte æg samt croutoner laves i forvejen

Rucolaen vendes i meget lidt olie/ eddikedressing (salaten skal kun lige røre dressingen, ikke drive af den!), og anrettes på tallerkner. Bacon, æg og brødcroutoner (ikke dem man kan købe i supermarkederne - lav dem selv med god olie og frisk hvidløg) drysses over.

Herefter høvles store flager af GOD parmesan over, et drys friskkværnet peber og retten serveres med godt brød.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.