0
Frisk salat med braisseret gris, syltet rødløg og chili

Frisk salat med braisseret gris, syltet rødløg og chili

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlespelt
1 min.
Spelten

Kom perlespelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad spelten koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.

Sous vide, mør grisenakke
3 min.
Kødet

Skær kødet i så tynde skiver som muligt, og anret skiverne på et fad, så de kan få lidt stuetemperatur.

nam pla (fiskesauce)limekorianderrød chilirødløghvidløg
10 min.
Dressingen

Bland fiskesauce, limesaft, 1 spsk. eddike pr. person, 1/2 tsk. sukker pr. person (eller lys sirup/honning), fintrevet hvidløg og 1/2 spsk. olie pr. person. Bland godt rundt, så sukkeret opløses. Dressingen skal smage kraftigt salt, syrligt og sødt, så juster evt. med ekstra salt, eddike og sukker.

Pil rødløget, og skyl chilien og korianderen. Skær chilien og rødløget i tynde strimler (undlad kernerne fra chilien, hvis retten ikke skal være for stærk). Hak stilkene fra korianderen fint. Kom det hele i dressingen, og lad det trække.

pak choy
20 min.
Kålen

Sæt en gryde med saltet vand over at koge.

Skyl kålen grundigt, og pil bladene fra stokken. Kog kålen i 30 sek., dræn vandet fra, og skyl den efterfølgende under koldt vand.

25 min.
Anretning

Anret de forskellige elementer i en dyb skål, og top med dressingen og korianderblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?