Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved middel varme. Sluk for varmen, og lad bulguren hvile under låg i 5 min. Rør godt rundt i bulguren, så kornene adskilles.
Halvér tomaterne.
Skær squashen i mundrette stykker.
Bland 1/2 spsk. olivenolie pr. person, 1 tsk. eddike pr. person og 1/2 tsk. sennep pr. person, revet hvidløg og lidt salt i en stor skål.
Tilsæt tomat. Rør godt rundt og gem dressingen til senere.
Varm en pande op ved høj varme. Steg squashen på en side i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil den får rigeligt med farve. Overfør squash til skålen med tomater.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Kom edemamebønnerne i salaten, og vend den godt rundt. Smag til med salt, peber og evt. lidt eddike.
Fordel bulguren i skåle, og anret salat og fisk henover.
Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.
Kundekommentarer ()