0

Slanke Måltidskassen

Slanke Måltidskassen, MåltidsKasser
SLANKERE MED GOD MAD

SlankeKassen indeholder måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af ½ tallerken med grøntsager/salat, ¼ tallerken med grove kulhydrater og ¼ tallerken med protein. Opskrifterne er sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 4 Max 30 min 366 kr. / 92 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 4 Max 30 min 495 kr. / 62 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 4 Max 30 min 662 kr. / 55 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 4 Max 30 min 767 kr. / 48 kr. pr. kuvert.
Bestil
  • Kassen vil typisk indeholde 2 måltider med fisk og 2 måltider med kød
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland

Vi arbejder efter T-modellen, hvor ½ tallerken består af grøntsager/salat, ¼ tallerken består af grove kulhydrater og ¼ tallerken fra proteindelen. 

Hver uge modtager du en måltidskasse fyldt med gode sunde råvarer; knasende sprøde grøntsager, fiberrige kornprodukter, havfriske fisk og magert kød. Opskrifterne er nemme at følge, hurtige at lave og er ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach samt grundlægger og leder af den landsdækkende virksomhed Proaktiv diætist.

Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.

 

Anders

Anders er kok på følgende MåltidsKasser: SlankeKassen og KlimaKassen.

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.

Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›

Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein essentielt.

Med Skagenfoods slankekasse får du nemt overblik over, hvor meget energi og den korrekte sammensætning, der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du SlankeKassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.

Uge 38

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Gulerødder (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), persille (DK) (Kl.l), bouillon, tomatkoncentrat og hvide bønner

Røget makrel (Scomber scombrus)

Kartofler (DK) (Kl.l), persille (DK) (Kl.l), spidskål (DK) (Kl.l), radiser (NL) (Kl.l), parmesan og røget makrel

Svinekoteletter

Majs (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), peberrod (DK) (Kl.l), salat (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), bechamelsauce og perlebyg

Røget mørbrad

Squash (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), rosmarin (NL) (Kl.l), Himmelbjergost, creme frisk, tørret linguine og røget grisemørbrad

Uge 39

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Bok choy (DK), hvidløg (ES), mynte (DK), citron (CH), hoisin sauce, sesamfrø og nudler

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK), spinat (NL), tomater (NL), citron (CH), timian (NL), black garlic og perlebyg

Grøn Shakshuka

Bladbeder (DK), løg (DK), citron (CH), chili (NL), æg, fløde, snehvideost og quinoa

Sous vide svinenakke

Kartofler (DK), gulerødder (DK), rødløg (DK), persille (DK), rucolasalat, creme frisk og sous vide svinenakke

Kassen indeholder
  • Kassen vil typisk indeholde 2 måltider med fisk og 2 måltider med kød
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland

Vi arbejder efter T-modellen, hvor ½ tallerken består af grøntsager/salat, ¼ tallerken består af grove kulhydrater og ¼ tallerken fra proteindelen. 

Hver uge modtager du en måltidskasse fyldt med gode sunde råvarer; knasende sprøde grøntsager, fiberrige kornprodukter, havfriske fisk og magert kød. Opskrifterne er nemme at følge, hurtige at lave og er ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Diætisten

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach samt grundlægger og leder af den landsdækkende virksomhed Proaktiv diætist.

Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.

 

Kokken

Anders

Anders er kok på følgende MåltidsKasser: SlankeKassen og KlimaKassen.

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.

Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›

Varigt vægttab

Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein essentielt.

Med Skagenfoods slankekasse får du nemt overblik over, hvor meget energi og den korrekte sammensætning, der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du SlankeKassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.

Ugens indhold

Uge 38

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Gulerødder (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), persille (DK) (Kl.l), bouillon, tomatkoncentrat og hvide bønner

Røget makrel (Scomber scombrus)

Kartofler (DK) (Kl.l), persille (DK) (Kl.l), spidskål (DK) (Kl.l), radiser (NL) (Kl.l), parmesan og røget makrel

Svinekoteletter

Majs (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), peberrod (DK) (Kl.l), salat (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), bechamelsauce og perlebyg

Røget mørbrad

Squash (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), rosmarin (NL) (Kl.l), Himmelbjergost, creme frisk, tørret linguine og røget grisemørbrad

Uge 39

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Bok choy (DK), hvidløg (ES), mynte (DK), citron (CH), hoisin sauce, sesamfrø og nudler

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK), spinat (NL), tomater (NL), citron (CH), timian (NL), black garlic og perlebyg

Grøn Shakshuka

Bladbeder (DK), løg (DK), citron (CH), chili (NL), æg, fløde, snehvideost og quinoa

Sous vide svinenakke

Kartofler (DK), gulerødder (DK), rødløg (DK), persille (DK), rucolasalat, creme frisk og sous vide svinenakke