0
Frisk tomatsuppe med brødskiver og lun kulmulesalat

Frisk tomatsuppe med brødskiver og lun kulmulesalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porrehvidløgløgtomater
1 min.
Forbered grøntsagerne

Hak løg, porre og hvidløg i tynde skiver.

Skær tomaterne i kvarte.

Hak purløget fint.

kulmulefilet uden skind
10 min.
Tilbered fisken

Kom porren i en pande med 1 spsk. olie, og varm op ved middel varme. Lad porren simre i 3 min. under omrøring.

Tilsæt fisken, og lad den tilberede langsomt i ca. 3 min., indtil den begynder at flage.

Sluk for varmen, og lad porre og fisk køle lidt af.

15 min.
Lav suppen

Varm en gryde op ved middel varme.

Steg løg og hvidløg under omrøring i ca. 5 min.

Tilsæt tomaterne, og hæld vand i, indtil det lige dækker.

Lad suppen simre i 5 min., og blend efterfølgende med en stavblender.

Smag til med salt og peber.

Ølandshvedeboller
20 min.
Rist brødet

Skær brødet i skiver, og rist det godt på den ene side.

mayonnaise
25 min.
Lav salaten

Hæld mayonnaisen op til den tilberedte fisk. Rør godt rundt, og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Hæld suppen i skåle, og dryp den med olivenolie.

Servér brødskiverne med torskesalat på, og top med purløg.

Bonusinfo

Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?