Pil løget, skær det i fine skiver, og vend det godt rundt med 2 spsk. eddike pr. person og lidt salt.
Skræl gulerødderne og skyl dem sammen med kålen. Skær kålen i strimler og guleroden i små stave. Hak korianderen groft. Overfør det hele til en skål og krydr godt med salt.
Opløs 1 spsk. sukker i 2 spsk. kogende vand pr. person. Tilsæt fiskesauce og citronsaften. Rør blandingen godt rundt og smag efter om der mangler ekstra sukker, fiskesauce eller citronsaft.
Steg pølserne i 1/2 spsk. olie pr. person ved middelhøj varme i 5-7 min., indtil de får en ristet overflade og er gennemvarme.
Skæres i mindre stykker til servering.
Forbered rispapirerne på et fad sammen med et fad eller en skål med alm. vand som passer til størrelsen på rispapirerne. Rispapirerne dyppes i vandet i 3-4 sek. og lægges direkte på sin tallerken. Imens fyldet anrettes på papiret, vil papiret blive helt blødt til at folde.
Anret det ønskede fyld vandret på den nederste 1/3 af papiret. Fold den nederste del af papiret henover fyldet, fold dernæst siderne ligeledes over fyldet og rul dejen fra bunden mod toppen.
Se på illustrationen her hvor nemt det er at rulle en frisk vietnamesisk forårsrulle. Rispapiret dyppes først hurtigt i et fad med lunt vand.
Kundekommentarer ()