0
Friske tomater i croutonsalat med plantedeller

Friske tomater i croutonsalat med plantedeller

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Fennikelrødløgolivenolie, ekstra jomfru
1 min.
Fennikel og løg

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pil løget, og skyl fenniklen. Skær løget i kvarte, og fenniklen i tern. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i 1 spsk. olie pr. person, lidt salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået godt med farve, og er blevet møre.

store pita / somunolivenolie, ekstra jomfru
10 min.
Croutonerne

Skær pitabrødet i grove tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir.

plantefars - vegansk fars
15 min.
Dellerne

Form 3 boller af farsen. Steg dem stille og roligt på en pande med et par dråber olivenolie i 3-4 min. på hver side.

tomaterhvidløgbasilikumolivenolie, ekstra jomfrubalsamicosennep
20 min.
Salaten

Pil hvidløget, og riv det ned i en stor skål. Tilsæt 1 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. balsamico og 1/2 tsk. sennep pr. person. Skyl tomaterne, skær dem i små stykker, kom dem i dressingen, og krydr med salt og peber.

Skyl basilikummen. Kom basilikumblade, bagte løg, bagte fennikel og croutoner i salaten. Vend salaten godt rundt, og smag til med salt, peber og balsamico.

30 min.
Anretning

Servér salaten med stegte deller.

Bonusinfo

Plantefars indeholder:

80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).

Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.

Laktosefri

nøglehulsmærket og veganske frikadeller

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?