0
Frittata med broccoli, spidskål og ansjoser

Frittata med broccoli, spidskål og ansjoser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

broccoliløgspisekartofler
1 min.
Grøntsagerne

Pil løg, og skyl kartofler og broccoli. Skær det hele i tynde skiver, og varm en pande med høje kanter op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne under omrøring i 1 spsk. olie pr. person i ca. 10 min, indtil de begynder at blive gennemsigtige. 

ægsødmælkfarmhouse cheddar
15 min.
Frittataen

Forvarm ovnen til 200 grader.

Pisk æggene sammen med mælk og revet ost, krydr med salt og peber, og hæld blandingen over grøntsagerne.

Kom panden i ovnen, og bag i ca. 15 min., indtil æggemassen har sat sig, og kartoflerne ikke giver modstand, når der stikkes i dem.

rødt spidskålansjoser
25 min.
Kålen

Pil bladene fra kålen, skyl dem, og afdryp dem for vand. Snit bladene i strimler.

Bland 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamico, 1/2 tsk. sennep og lidt salt i en skål.

Vend salaten rundt med dressingen lige før servering, og anret ansjoserne henover.

40 min.
Anretning

Servér frittataen lige ud af ovnen, og spis salaten til.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Bonusinfo

ANSJOSER ALLE KAN LIDE

Delikate ansjoser fra Pujado Solano og Grøndals. Bæredygtige ansjoser fra Spanien er ren umami og sunde fedtsyrer. Traditionelt fisket med netfangst i Biscayen og pakket i BPA-fri dåser.

UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER

Ansjoserne fra Pujado Solano er en bæredygtig umamibombe. De fede, smagfulde fisk bliver renset, saltet og marineret efter en hemmelig opskrift fra Milagros Solano, en af grundlæggerne af virksomheden. De er mindre salte og mere fyldige end de ansjoser man normalt får, hvilket er en tradition i området, hvor de er fisket og fremstillet. Fiskene er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves før, man tror på den. De er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?