0
Bruchettas med fyldte auberginer, romesco og egebladssalat

Bruchettas med fyldte auberginer, romesco og egebladssalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten, Mandler, Hasselnødder, Selleri, Fuldkornshvedemel, Mælk, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
aubergineløgraspfarmhouse cheddarolivenolie, ekstra jomfru
1 min.
Auberginen

Forvarm ovnen til 200 grader. Flæk auberginen, skrab 2/3 af indmaden ud med en ske, og hak den groft. Kom indmaden i en kasserolle med 1 spsk. olie pr. person, og lad den simre ved lav varme under omrøring. Imens pilles løget, og hakkes fint. Kom det i kasserollen, og lad det simre videre i ca. 5 min., indtil løgene er gyldne. Tilsæt raspen, og smag til med salt og peber. Smør et ildfast fad med lidt olie, og læg de hule auberginer heri. Kom det stegte fyld i auberginerne, og riv osten henover. Bag auberginerne i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve i overfladen. 

rød peberfrugtmandlerromesco krydderihvidløg
20 min.
Romescoen

Kom mandlerne i en kasserolle, og steg dem under omrøring ved middel varme i 1 spsk. olie pr. person. Skyl peberfrugten, halvér den, kassér kernehuset, og skær den i grove stykker. Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. Kom peberfrugt, hvidløg og romescokrydderi i kasserollen, og steg i 1 min. under omrøring. Kom låg på, og lad det dampe i ca. 5 min., indtil det er blevet mørt. Hæld 1 spsk. olie i gryden, blend det til en grov masse med en stavblender, og smag til med salt og peber. 

30 min.
Brødet

Skær brødet i skiver, og rist eller bag dem i ovnen med lidt olie henover i ca. 5 min., indtil de er blevet gyldne i overfladen. 

egebladssalatbalsamico
35 min.
Salaten

Pil bladene på salaten i mindre stykker, skyl dem grundigt, og afdryp dem for vand. Kom bladene i en skål, vend med 1 spsk. olivenolie og en 1/2 spsk. balsamico pr. person, og krydr med salt og peber.

45 min.
Anretning

Servér de forskellige elementer hver for sig, og spis dem med brødet til. 

Bonusinfo

Romescokrydderi indeholder:

30% sød paprika, 20% mandler, 10% hasselnødder, 15% bitter røget paprika, 20% urtebouillon, 2% cayenne, 2% chili flager, 1% safran

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?