0

Fyldte Bella Gomba med cherrytomater og mozzarella

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fjern stokkene på svampene og læg dem til side. Læg hattene i et ildfast fad, dryp dem med lidt olie og forbag dem 6-8 min. ved 200°C. Hak stokkene og hvidløgsfeddet fint og skær mozzarella og tomat i små tern. Bland det hele med en smule olie, salt og peber. Tag svampene ud af ovnen, fyld dem med tomatfyldet og bag dem yderligere 8-10 min. til osten er smeltet og bobler let. Dryp svampene med pesto og server straks som tilbehør til kød- eller pastaretter.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.