0
Gnocchi med stegt lyssejfilet i krydret tomatsovs og røget græskar

Gnocchi med stegt lyssejfilet i krydret tomatsovs og røget græskar

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

lyssejfilet med skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken i store stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side. 

hokkaido græskarrøget paprikacitron
3 min.
Bag græskar

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.

Dæk en bageplade med bagepapir.

Skær græskarret i både, kassér kernerne, og fordel bådene ud på bagepladen. Vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og røget paprika.

Bag bådene i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.,

Vend dem efterfølgende i citronsaft.

løgtomatpurégrøntsags bouillon
15 min.
Lav tomatsovsen

Hak løget fint, overfør det til en kasserolle sammen med 1 spsk. olie pr. person, og varm op ved middel varme. Lad løgene stege under omrøring, til de bliver gyldne.

Tilsæt tomatpureen, og steg i yderligere 1 min. Hæld bouillon og vand i, indtil det dækker løget, og lad sovsen simre i ca. 10 min.

Smag til med salt, peber, honning og citronsaft.

gnocchi
20 min.
Steg fisk og gnocchier

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.

Tag fisken af panden, og steg efterfølgende gnocchierne i ca. 1 min. på to sider, indtil de har fået godt med farve og er blevet gennemvarme.

30 min.
Anretning

Servér fisken med gnocchier, græskar og tomatsovs.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?