0
Græsk fladbrød med mør svinenakke,  kål og pærer

Græsk fladbrød med mør svinenakke, kål og pærer

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

En halvtime inden tages dejkuglerne ud af køleskabet!

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.

Sous vide, mør grisenakkegyroskrydderi
1 min.
Steg gyros

Åbn for kødet, og gem væsken. Træk kødet i mindre stykker med to gafler, så du får mundrette stykker.  Tag en gryde eller pande, og tænd på middelvarme. Kom lidt olivenolie på, tilsæt halvdelen af gyros-krydderiet, og steg i 1 min. Kom kødet i med alt dets væske.

Lad det stå og småsimre under jævnlig omrøring i 5 min., mens du laver brød og grønt. Smag til, og juster med lidt salt, peber og sukker. Hold kødet lunt ved svag varme indtil servering.

pizzadej - på surdejMel
4 min.
Lav fladbrød

Tænd for en stor pande på middel varme.

Del dejkuglerne i to og rul dem ud på et let melet bordet og kom på den varme tørre pande. Vend den efter 2-3 minutter og giv yderligere 2-3 minutter. Mens du varmer brødet, kan du gå videre til næste step.

Kom det færdige brød mellem to tallerkener, så de forbliver bløde.

dildgræsk yoghurt, 10%gyroskrydderisnittet spidskålpærer
10 min.
Forberede kål og dressing

Rør yoghurten med resten af gyros-krydderiet og smag til med salt, peber og sukker.

 Skær pæren i mundrette stykker, hak dilden og vend det med kålen. Vend enten dressingen i eller server ved den til ved siden af. I så fald giv salaten lidt olie, salt og peber.

20 min.
Anretning

Server kød, grønt og brød ved bordet, som et samlesæt til en skøn wrap. Velbekomme.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Gyros mix fra indeholder: 20% spidskommen, 10% chili pulver, 10% korianderfrø, 10% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% persille, 10% oregano, 10% timian, 10% stødt kanel

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?